Nu påbörjas byggnationen av Brf Visaren i Kalmar!

Nu har vi tagit första spadtaget i Brf Visaren i Kalmar. Här bygger vi 17 stycken enplanshus i bostadsrättsform med planerad inflyttning till sommaren 2019.

Vårt nya ombonade kvarter Brf Visaren ligger granne med Kalmars finaste naturreservat och nära både rekreation och stadspuls. Här lever du villaliv med hög standard och komfort, men slipper tänka på husägarsysslor. Öster om kvarteret breder vackra Värsnäs ut sig med ekhagar, strandängar och härliga badvikar. Kalmar Golfklubb och dess populära restaurang kan du promenera eller cykla till. Brf Visaren byggs som ett sammanhållet och skyddat kvarter där småskaliga radhuslängor ramar in en gemensam del i mitten. Varje lägenhet får tillgång till uteplats med trädäck mot grönytan, samt en stenlagd uteplats på framsidan. På så sätt kan du följa solens gång och hitta din favoritplats både till morgonkaffet och kvällsteet.

Försäljningen av Brf Visaren är i full gång och nu kvarstår endast 1 bostad i projektet, läs mer om Brf Visaren och lämna din intresseanmälan här. Alternativt, kontakta Frida Langå eller Hanna Eriksson på Mäklarringen i Kalmar. 

 

Relaterad läsning

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram