GBJ Bygg söker entreprenadingenjörer

GBJ Bostadsutveckling AB är ett företag i GBJ-gruppen. Vi är ett stabilt och långsiktigt satsande företag som inriktar oss på projektutveckling av bostäder och bostadsområden i tillväxtorter i södra Sverige. Vår personal har en gedigen kompetens i allt från att hantera mark- och fastighetsförvärv, projektering och planprocesser till produktion och försäljning. Att företaget driver produktion med egen personal ger oss trygghet, kontroll och den höga kvalitet som eftersträvas. Vi skapar attraktiva och prisvärda bostadsområden och bostäder med helhetsansvar. Våra produkter är omtyckta och efterfrågan är mycket stor. Företaget har för närvarande utvecklingsprojekt i olika stadier på ett 20-tal orter i södra Sverige och har som målsättning att växa till en rikstäckande aktör inom bostadsbyggande på några års sikt.

Det går bra nu…
.. därför behöver vi bli fler.

 

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt med eget ansvar

Som entreprenadingenjör har du ansvar för hela byggprojektets genomförande, från kontrakt till överlämnandet. För oss är det så klart viktigt att leverera med god kvalitet, trygg ekonomi och i rätt tid. Du kommer kunna jobba på distans men kommer även att vara behövd på de arbetsplatser du ansvarar för. Du har sen tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tycker om att arbeta självständigt och samtidigt ha tillgång till hela företagets stöd och kompetens.

Gillar att ta egna beslut och vara affärsdrivande i arbetet

En av de viktigaste delarna i rollen är inköp av material och entreprenader. Du tycker om att göra affärer och tycker det är extra kul när alla vinner på samarbetet. Du har med andra ord ett bra affärssinne. Du hittar kostnadseffektiva lösningar och är nyfiken på nya materialval och metoder. Hos oss är det korta beslutsvägar vilket ger dig stora möjligheter att påverka.

Anser att goda relationer är en förutsättning för att lyckas

I dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att skapa förutsättningar för en bra relation till våra kunder och samarbetspartners. Du är en god ledare och schyst kollega. Du är med all sannolikhet en bra samordnare som får samarbetet att fungera mellan kollegor, kunder och entreprenörer. Du är helt enkelt lösningsintresserad och du tycker om att ha kul på jobbet.

Placeringsorter:

Karlskrona, Kristianstad, Växjö eller Kalmar

Ansökan och frågor:

Urval och intervjuer sker löpande, därför vill vi ha din skriftliga ansökan snarast per mail till: anna.sahlen@me.com

 

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram