GBJ Bygg växer och söker en entreprenadingenjör!

Som entreprenadingenjör stödjer du arbetschef och platschef genom hela byggprojektets genomförande, från kontrakt till överlämnandet. För oss är det så klart viktigt att leverera med god kvalitet, trygg ekonomi och i rätt tid. Du utgår från Värnamo men får även arbeta med projekt i Jönköping.

Om GBJ Bygg:

GBJ BYGG AB är ett etablerat företag i byggbranschen. Sedan 1945 har vi byggt både hus och gott rykte och är idag ett välrenommerat företag med kontor i Växjö, Värnamo, Göteborg och Jönköping.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både administrativt och ekonomiskt inriktade. Exempel på detta är arbete med kalkyler och inköp. Du har också kontakt med konsulter, leverantörer och beställare. Rollen kräver god kommunikativ förmåga och byggteknisk kompetens.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har eget driv, intresse och engagemang. Du kommer att jobba med allt ifrån tekniska detaljer till att ha personliga möten. Därför tror vi även att du har en god social kompentens. Du har ett bra affärssinne. Du hittar kostnadseffektiva lösningar och är nyfiken på nya materialval och metoder. Hos oss är det korta beslutsvägar vilket ger dig stora möjligheter att påverka.

Placeringsort:

Värnamo

Ansökan och frågor:

Urval och intervjuer sker löpande, därför vill vi ha din skriftliga ansökan jonas@gbjbygg.se  

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram