Säljare och säljkoordinator sökes för bostäder

GBJ Bygg är ett modernt företag med flera verksamhetsgrenar varav utveckling av bostäder i egen regi är en utav dem. Vår bostadsverksamhet sträcker sig från köp av råmark till färdigställande av bostäder. Vi bygger, utvecklar och äger fastigheter. I koncernen, som innefattar flera bolag däribland GBJ Bostadsutveckling, är vi idag cirka 150 personer anställda och har kontor på flera orter. Vårt huvudkontor finns i Växjö som även är de båda tjänsternas placeringsort. Vårt arbete på GBJ Bygg präglas alltid av ett starkt personligt engagemang och vi är en flexibel organisation med korta beslutsvägar som inte styrs av låsta processer.

Säljare av nyproduktion

Vi söker en säljare av bostäder/projektkoordinator med kundansvar, med fokus på försäljning, kund och marknad.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på försäljningsavdelningen kommer du att vara ansvarig för ett eller flera bostadsprojekt samt operativt ansvara för försäljning och marknadsföringsprocessen. Det innebär bland annat en tidig input i projekten inklusive prissättning, försäljningsmaterial och marknadsplanering, kundmöten/visningar, kontraktering och tillträde. Du kommer att ha kontakt med kunder genom projektens alla skeden.

Du har ett nära samarbete med bostadsutvecklingsgruppen och externa samarbetspartners i flertalet av arbetsuppgifterna.

Dessutom är du en ansvarsfull bärare av varumärket GBJ Bygg.

Din profil  

Vi söker dig som har några års erfarenhet, gärna från försäljning av nyproduktion avseende bostadsrätter. Vidare har du förmåga att ansvara självständigt för ett eller flera projekt. Du tycker om att arbeta i en dynamisk organisation med stora möjligheter till påverkan. Som person är du kreativ, har hög servicegrad, trivs med att arbeta både självständigt och i team, har god strukturförmåga, är utåtriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du trivs i en organisation med korta beslutsvägar, och stundtals högt tempo.

 

Säljkoordinator bostäder

Arbetsuppgifter

I vår organisation finns en stor bredd bland våra kompetenta medarbetare. Din roll fyller en viktig funktion och du kommer att kliva in i ett professionellt gäng i vår sälj- och marknadsavdelning inom bostadsutveckling. Du har ett nära samarbete med bostadsutvecklingsgruppen och externa samarbetspartners i flertalet av arbetsuppgifterna.
Du kommer att vara ansvarig för ett eller flera bostadsprojekt och projektleda dessa genom marknadsföringsprocessen såsom försäljningsmaterial, marknadsplanering och att vara delaktig på våra kundaktiviteter. Du kommer att arbeta med vår tillvalswebb och ha kontakt med både kunder och mäklare genom projektens alla skeden.

Dessutom är du en ansvarsfull bärare av varumärket GBJ Bygg.

Din profil 

Vi söker dig som är kreativ, har hög servicegrad, trivs med att arbeta både självständigt och i team, har god strukturförmåga, är utåtriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete eller byggbranschen. Du har förmågan att ansvara självständigt för ett eller flera projekt. Du tycker om att arbeta i en dynamisk organisation med stora möjligheter till påverkan och trivs med korta beslutsvägar och stundtals högt tempo.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en spännande bransch.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan sker via mail senast 2018-06-04 till ansokan@gbjbygg.se

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram