Bostadsrätter med fjordutsikt i Sundsstrand, Uddevalla

Sundsstrand ligger i sluttningen mot Byfjordens södra strand. Här, med en fantastisk utsikt över inloppet till Uddevalla, bygger vi nu en liten ”stad i staden” med våra mest älskade hus. Bo i ett mysigt tvåplans radhus, i en parvilla med suterräng eller i ett bekvämt tvåplans lägenhetshus!

Sundsstrand har ett underbart läge på en platå ovanför Byfjorden, det tar vi vara på! Vi placerar de olika husen så att alla kan njuta av den storslagna utsikten över vattnet. In till Uddevalla är det endast 10 km, en sträcka som du avverkar lekande lätt med en av föreningens gemensamma elcyklar.

Skönt poolliv på hemmaplan

I Sundsstrand blir det enkelt och naturligt att umgås och att hitta på saker tillsammans.  I områdets mitt finns en gemensam pool att svalka sig i, här kan barnen leka och de vuxna ställa till med härliga grillaftnar. Gemensamhetslokalen med cykelverkstad, gym och bastu blir en självklar träffpunkt för de boende. Du som tycker om att odla och plantera kommer att älska orangeriet och de små odlingslotterna. Som att ha en trädgård, men bara med de roliga sysslorna!

Gångavstånd till strandkanten

Området ligger mellan Uddevalla centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum. Inom dryga milen hittar du all service du kan önska, och det strategiska läget gör att du snabbt når E6 mot Oslo och Göteborg. Det byggs även en förskola i området. Det mest exklusiva med Sundsstrand är den magnifika utsikten över Byfjorden och Uddevallabron. Du har gångavstånd till strandkanten hemifrån och kan glädja dig åt den vackra naturen runt omkring.

Cykelfix och bastubad för alla

Brf Sundsstrand är inte som andra bostadsrättsföreningar. Här finns möjligheter till umgänge och gemenskap för den som vill. Området får en egen pool, lekpark och grillplats. I gemensamhetshuset inreds en övernattningslägenhet för gäster, en praktisk cykelverkstad, gym och bastu. Här kan du också låna en av föreningens elcyklar för att snabbt ta dig in till stan.

Radhus, lägenhetshus eller sutteräng-parvilla?

Det nya området erbjuder dig en personlig och komfortabel bostad, var i livet du än befinner dig. I västläge kan du välja en av nio suterräng-parvillor på 113 kvm med uteplatser i två väderstreck och balkong. I norr- och söderläge hittar du mysiga radhus på 115 kvm, alla med uteplats och balkong. I mitten av området väntar ny livskvalitet i tvåplans flerbostadshus med trivsamma lägenheter mellan 60 och 77 kvm.

Försäljningen startar inom kort, anmäl ditt intresse redan idag!

 

Intresseanmälan Bostadsrätter med fjordutsikt i Sundsstrand, Uddevalla

Vänligen fyll i samtliga nedanstående uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

vår integritetspolicy
X

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram