det här är titeln för test

test

Kv Wallqvist 10

Wallqvist 10 – Tegnérgatan på Söder

Snart börjar vi bygga 11 bostadsrätter på Tegnérgatan 5 på söder i Växjö. Det blir 1–4 rum och kök, från 34,5 till 88,4 kvm.

Detta är en renovering och ombyggnad av en befintlig fastighet och bjuder på ett bra boende med perfekt läge nära till centrum!

 

Anmäl ditt intresse redan idag!

Planerade bostadsrätter Skegrie, Trelleborg

Här njuter du av en hög inredningsstandard med gedigna material och kvalitetsprodukter.

Lägenheterna har genomgångsljus vilket gör att de upplevs som extra stora och luftiga.

 

Gemensamhetslokalen, som är perfekt för fest och aktiviteter, ligger i direkt förbindelse med kvarterets egna pool. Mysig park med grönska, lekplats och gemensam grill blir en självklar mötesplats för de boende.

 

Mer information kommer inom kort.

 

Välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

Strandnära bostadsrätter i Havslätt, Oskarshamn

I Oskarshamns vackra kustdel strax norr om centrum får du nu ett sällsynt tillfälle att bli ägare till en stilig bostadsrätt med sjönära läge på riktigt. Från det nya kvarteret ner till sandstranden och båtbryggan är det endast några steg. Känn havsbrisen redan när du vaknar! Kvarteret Havslättshöjden vid Havslätt är inbäddad i en lugn och luftig villabebyggelse. Området består mestadels av återvändsgränder och sluttar mjukt ner mot viken. Du får ett idylliskt läge och samtidigt nära till stadens puls, in till centrum cyklar du på mindre än tio minuter. Kvarteret omfattar fyra moderna tvåplanshus i vinkel, klädda med liggande panel. Du kan välja mellan stilrena treor och fyror med balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör en ställplats för bil och ett praktiskt förråd.

Kvarteret Blyet – Strandnära på riktigt

En vardag har förstås sina måsten och rutiner. Men att kunna ta ett morgondopp i viken eller att se solen gå ner från den timrade bänken i småbåtshamnen medan barnen leker i vattnet, det är livskvalitet! I Havslätt bor du där andra firar semestrar, med havet och skärgården som vacker kuliss.

Skönt uteliv året om

Du får Havslätt friluftsområde som ditt nya naturvardagsrum, här finns både motionsspår och utegym. Om du älskar långpromenader kan du gå Uvö runt eller vandra söderut längs vattnet. Och om du inte har smakat på båtlivet ännu är det kanske dags nu, med småbåtshamnen framför dörren?

Eftersom Havslätt ligger så nära centrum har du alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Coop Kolberga med generösa öppettider finns mindre än 2 km bort. Till närmaste förskola är det fem minuter till fots. Du som pendlar kan cykla till buss och tåg på under tio minuter.

Kvarteret Havslättshöjden utformas som en ombonad ensemble bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i det lugna och strandnära villakvarteret. De flesta gator här är återvändsgränder vilket ger dig en trygg miljö att bo i. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Lägenheterna förses med egen uteplats eller balkong där du kan njuta av solen, odla eller umgås med vänner och familj. Småskaligheten med endast sex lägenheter per hus gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar, samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd. Alla lägenheter nås via en egen ingång från utsidan.

Hållbar inredning med högklassig finish

Känslan att flytta in i ett nybyggt hus är obeskrivlig. Vi vill att du ska få behålla den länge. Därför lägger vi mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år.

Lägenhetens stora hjärta utgörs av en öppen del med modernt kök, matplats och sällskapsrum, allt med utgång till uteplatsen eller balkongen. En särskilt uppskattad inredningsdetalj är det rymliga walk-in closet. Badrummet har alla bekvämligheter såsom golvvärme och handdukstork. Hela lägenheten är inredd med hållbara produkter från kvalitetstillverkare. Tryck här för att se vårt tillvalssortiment.

3 rum och kök

Trerummaren erbjuder 67 klokt planerade kvadratmeter. Njut av den öppna planlösningen och alla komfortegenskaper såsom walk-in closet, ett ljust kök med matplats och ett stort badrum med alla bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och tork. Givetvis får du egen balkong eller uteplats, där du kan odla småskaligt eller bara gotta dig i solen.

4 rum och kök

Du får 83 härliga kvadratmeter att inreda och göra till ditt hem. Lägenhetens hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet med matplats i anslutning till köket. Härifrån är det bara några steg ut på den stora balkongen eller uteplatsen. Alla sovrum ligger ostörda, två har ljusinsläpp från två sidor. För klädförvaring finns en lyxig walk-in closet. Badrummet är väl tilltaget och rymmer också allt du behöver för klädvård.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Observera att bilderna är inspirationsbilder från ett tidigare projekt.

Åhus Brygga – exklusiva bostadsrätter med havet som granne

Drömmen om kontinenten och Österlen möts på Täppetstranden i Åhus. Här får du möjlighet att bo i exklusiva bostadsrätter eller hotellsviter med havet som granne, intill den majestätiska Åhusbryggan som sträcker ut sig mot horisonten.

Strandnära bostäder får en ny innebörd i och med projektet Åhus Brygga. Fördelat på tre vackra huskroppar byggs 42 exklusiva bostadsrätter och hotellsviter, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus.

På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. Vi bygger totalt 42 lägenheter varav 18 hotellägenhetssviter för uthyrning. Storlekarna på lägenheterna varierar från 31-116 kvadrat. Alla lägenheter har hög utrustningsnivå och inreds med kvalitetsmaterial.

En bostadsrätt att checka in i

Du kanske har hört talas om konceptet? På flera populära semesterorter i Sverige byggs bostadsrätter som är ämnade för att både bo i och hyra ut. I det norra huset finns Åhus Bryggas hotellsviter färdiginredda med designmöbler från ledande skandinaviska leverantörer. Lägenheterna är välplanerade med vacker utsikt, kök från Ballingslöv försett med färdig servis och i badrummet finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
På bottenvåningen ligger lobby samt lokaler avsedda för verksamheter som exempelvis glassbar och restaurang – allt för göra Täppetområdet mer tilltalande året runt. Till sviterna finns även kopplat en rad tjänster som uthyrning av
din lägenhet, städning, fönsterputsning och tvätt.

Besök projektets egen hemsida

 

Säljstart måndag 21 maj!

Måndagen den 21 maj startar försäljningen av lägenheterna på Åhus Brygga. Anmäl ditt intresse nu så att du inte missar viktig information! Intresset för lägenheterna är stort.

Bostadsrätter i Stafsinge – Falkenberg

Nya välplanerade bostäder i Stafsinge – Arvidstorp.

Endast två kilometer utanför Falkenberg bygger vi nu 24 personliga bostadsrätter i mysiga tvåplanshus. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar runt hörnet.

Brf. Solgläntan byggs som ett ombonat kvarter bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Formen gör att alla bostäder är ostörda gavellägenheter. För avslappnat umgänge får de boende en gemensam grillplats och ett inspirerande orangeri. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer.

En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Hyresrätter Vikaholm, Växjö

Kvarteret Dörren är beläget på populära Vikaholm som är uppstickare bland bostadsområden.

Vackra Vikaholm ligger söder om Teleborg och är omgiven av frodig natur. Stadsbussen tar dig in till centrum på några få minuter, och det finns trygga cykelvägar bland annat till närbelägna Linnéuniversitetet. Runt hörnet har du Södra Bergundasjön och fina strövområden att koppla av och motionera i.

Här bygger vi 58 hyresrätter om 2 rum och kök respektive 3 rum och kök.

Planerad inflyttning oktober 2019.

 

Kontakta Johanna Dahlström för mer information.

Välkommen med din intresseanmälan redan i dag.

Brf Råstenen Södra

Ett läge att älska

Vårt nya ombonade kvarter Råstenen Södra ligger granne med Kalmars finaste naturreservat och nära både rekreation och stadspuls. Öster om kvarteret breder vackra Värsnäs ut sig med ekhagar, strandängar och härliga badvikar. Kalmar Golfklubb och dess populära restaurang kan du promenera eller cykla till. Råstenens attraktiva läge mellan grönska och citypuls gör att unga som äldre trivs utmärkt här. Skolor, service och affärer ligger inom cykelavstånd och du har korta vägar både in till staden och ut i naturen.

 

Välplanerat och stilfullt

Lägenheterna varierar i storlek, från trerummare på 69 kvm till fyrarummare med ett extra rum på 78kvm. Planlösningen är ljus och luftig med ett kök där funktion och ergonomi satts i första rummet. Matplatsen ligger i omedelbar anslutning till köket och vardagsrummet med utgång mot uteplatsen eller balkongen. Här samlas hela familjen, och det finns gott om plats när släkt och vänner hälsar på. Känn lyxen av nybyggt varje dag! Du får en hög inredningsstandard med trägolv, helkaklat badrum, vackra och slitstarka ytor samt goda förvaringsmöjligheter. Vi inreder med gedigna material och kvalitetsprodukter. Med vårt tillvalssortiment kan du dessutom sätta din egen prägel på ditt boende!

 

Mer information kommer inom kort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Havsnära parhus i Nybrostrand, Ystad

Ett av 14 mysiga kustnära parhus med grön täppa kan bli ditt!

I Nybrostrand ängapark utanför Ystad bygger vi nu sju parhus med charm, hemkänsla och ett toppläge vid havet. Du får en lättskött och komfortabel kvalitetslägenhet med egen carport, två sköna uteplatser och en grön täppa att njuta av.

Välj mellan två storlekar, en mysig tvåa på 55 kvm eller en ombonad trea på 74 kvm.

Småskaligheten med endast fjorton lägenheter gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd.

 

Kom närmare konsten, kusten och den goda maten

Nybrostrand är helrätt för dig som vill vara nära havet, naturen och kulturen. Här vid porten till konstens och den goda matens Österlen kan du leva ett uppfyllt och varierat fritidsliv efter dina intressen. Konstrunda, matrunda, golfbana, vingårdar, jazz, badliv och kulturarv i världsklass – allt ligger precis utanför din dörr.

Det nya området passar också dig som pendlar till jobbet. Bussen avgår ett stenkast bort och tar dig på 11 minuter till Ystads station. Med bil är det 3,5 mil till Simrishamn och ca 7 mil till Malmö.

Planerade hyresrätter i Höganäs

Längtar du till att få flytta till något nytt utan att köpa?

Vi planerar för 32 nya hyreslägenheter i Höganäs i flera olika storlekar.

Inflyttning planeras till hösten 2019.

Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Mer information kommer inom kort.