Bostadsrätter i Ljusstaden - Kalmar

Ljusstaden har under de senaste åren seglat upp som nybyggarnas favorit. Det attraktiva läget mellan grönska och citypuls gör att unga som äldre trivs utmärkt här. Det nya kvarteret erbjuder olika bostäder, allt från par- och kedjehus till lägenheter i trevåningshus. Gemensamt har de den stilrena skandinaviska designen och en snygg inredning. Brf Picknicken har byggts som ett sammanhållet kvarter runt föreningens gemensamma pool och lokal för samvaro.

Lägenheterna i trevåningshuset har var sin uteplats alternativt balkong mot väster, där solen dröjer sig kvar på kvällen. Här finns allt från mysiga tvårummare på 60 kvm till gemytliga treor på 69 kvm och fyror på 77 kvm. Bilen parkeras på gården, och det finns ett eget kallförråd till varje lägenhet.

Parvillorna och kedjehusen har en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum får finns på bottenvåningen. Här finns också ett badrum, tvättstuga och förvaringsutrymme. En trappa upp ligger tre sovrum och ett allrum med balkong, sammanlagt hela 114 kvm. Bilen förvaras smidigt i egen carport som ansluter till ett praktiskt förråd.

 

Fler projekt i Kalmar

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram