Brf. Gryningen

Ett loftgångshus med takterrass, en mysig parvilla eller ett lättskött kedjehus? Vårt nya kvarter i Hovshaga ger dig ett stiligt boende i det gröna.

Vi bygger nya bostadsrätter i modern tappning med uteplatser och takträdgård! I Hovshaga centrum uppför vi ett loftgångshus med 24 lägenheter, 8 parhus i två plan och 4 kedjehus i två plan. Totalt blir det 36 lägenheter om 2 till 5 rum och mellan 65 och 114 kvm.

Loftgångshuset består av två vingar som länkas samman med en härlig glasad entréhall i mitten. Högst upp ligger takträdgården, en terrass med färdiga planteringslådor där de boende kan odla, eller ordna gemensamma fester. Här finns tre typer av lägenheter - 2 rok på 65 kvm, 3 rok på 76 kvm och 4 rok på 90 kvm.

De 8 stilrena parhusen är förskjutna i par med egen uteplats och trädgård i söder. Entréplanet rymmer kök, vardagsrum och egen tvättstuga. På det övre planet finns tre sovrum och ett mysigt allrum med utgång till balkongen. Den totala boarean är 114 kvm, fördelad över fem rum och kök.

Kvarteret omfattar också en länga med fyra trevliga kedjehus i skön funkisstil. Även dessa med fem rum och på 114 kvm.

Fler projekt i Växjö

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram