Renovering av Tingshuset i Alvesta

Det vackra Tingshuset i Alvesta är ett välbekant inslag i stadsbilden. På platsen har det skipats rätt och ordning sedan 1400-talet och det nuvarande tingshuset i vacker jugendstil stod färdigt 1907.

Den K-minnesmärkta byggnaden med sitt brutna och valmade mansardtak står mitt i staden och välkomnar till ett skönt boende där det klassiskt gamla möter det sköna nya.

Med varsam hand har vi renoverat det vackra gamla tingshuset och skapat moderna hyresrätter i olika storlekar. Vi bevarar den klassiska skönheten i den gamla byggnaden och låter historiens vingslag från sekelskiftet få fortsätta slå i sin sköna omgivning. Det betyder ordentlig takhöjd, utsökta detaljer och rustika miljöer.

Men självklart har vi anpassat lägenheterna till dagens moderna krav på hög standard, bekvämt boende och skön komfort.  Vi bevarar också den sköna gröna trädgården med en inbjudande uteplats, berså och grillplats.

Ett centralt boende med närhet till alla bekvämligheter - nära till butiker, apotek, bank, järnvägsstation och allt annat som finns inpå knuten.

 

Relaterad läsning

Fler projekt i Alvesta

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram