Villa Fladenhöjden - nybyggnation på Ingarö

På Hammarvägen 12, Ingarö Brunn 1:839, med ett högt, fritt läge och underbar vidsträckt utsikt över Kolström och med Fladenviken nedanför, bygger GBJ Bygg Värmdö AB en utav två stilrena och påkostade villor.

Denna villa byggs i ett plan om 144 m2. För att uppfylla alla de krav som ställs på ett modernt och exklusivt boende är villan noggrant planerad med väl tilltagna sällskapsytor, kök och vardagsrum i öppen planlösning, stora tilltalande fönsterytor med en imponerande utsikt. Kök från HTH, en härlig invändigt stigande takhöjd och det faktum att huset är anpassat efter naturen, solen och utsikten är ytterligare några faktorer som gör detta boende till något utöver det vanliga.

Fastigheten har ett centralt läge i härlig natur invid Brunn, med närhet till såväl bad- och båtliv som till kommunikationer, det är endast ca 400 meter till busshållplatsen. Några hundra meter bort ligger sandstranden och båtklubben. Bergsbryggan ligger ca 75 meter från tomten, där det finns möjlighet till båtplats. Härifrån går det snabbt och smidigt att ta båten ut i skärgården. Skola, mataffär och idrottsanläggningar finns i Brunn. På Ingarö finns det gott om skog och natur med härliga strövområden. För den golfintresserade ligger Ingarö golfklubb nära fastigheten med två 18-hålsbanor.

Fler projekt i Stockholm

Bilder från vår vardag

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram