Vi söker duktiga snickare till Jönköping

GBJ Bygg växer och just nu har vi flera spännande projekt i uppstartsskedet i Jönköping. Vill du bli en i vårt framgångsrika gäng?

Vi söker nu flera duktiga snickare till vår organisation i Jönköping. Är du kunnig, erfaren, skicklig och en bra lagspelare? Då ska du bli en av oss! Vi erbjuder ett varierat arbete med våra spännande projekt i regionen Jönköping. Bland annat bygger vi attraktiva bostäder i nya stadsdelen Kungsängen. Vi är specialister för massivträ men utför även andra typer av konstruktioner. Konsekvent miljö- och kvalitetstänk präglar vårt arbete, vilket vi också förväntar oss av dig. Du kommer att arbeta i en organisation med utmärkt renommé, som värnar om sina anställda och ger dem möjlighet att utvecklas.

Intresserad? Maila din ansökan till Jonas Hallemyr.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi vill ha din skriftliga ansökan snarast. Frågor kring tjänsterna besvaras av Jonas Hallemyr, tel. 070-160 90 34.

Välkommen med din ansökan!

 

Om GBJ Bygg:

Från att ha börjat som ett litet familjeföretag i Växjö för över 70 år sedan, är vi idag ett modernt byggbolag med 130 anställda och kontor på fem orter. Vi utför alla typer av byggarbeten och har en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Många gånger blir vi anlitade för att vårt goda rykte har spridit sig från nöjda byggherrar. Vi genomför även egna bostadsprojekt, däribland en rad landmärken som uppmärksammats för sin design och miljövänliga konstruktion.

Läs mer om vårt arbete och våra värderingar här.