GBJ mark

Avdelningsansvarig för vår markavdelning i Växjö och Värnamo

Vår markavdelning växer och vi har många spännande projekt på gång. Nu söker vi någon som vill vara med på vår fortsätta resa att utveckla vår markavdelning. Gillar du en organisation med goda värderingar, en omväxlande vardag och vill vara med och bygga nya landmärken i vår närmiljö? Då är det här jobbet för dig!

Din roll

Som avdelningsansvarig för vår markavdelning har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för verksamheten i Växjö och Värnamo. Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt för bostadsområden, kontorshus och affärs- och industribyggnader. Vi har flera spännande projekt framöver varför vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår markavdelning. I din roll har du ett övergripande ansvar för att genomföra projekten inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter beställarkontakter och ansvarar för att säkerställa att beställarens förväntningar uppfylls. Du driver och leder produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med våra värderingar, lagar och överenskomna avtal. Du har personalansvar för ett härligt gäng med trevliga och engagerade medarbetare.

Din profil

Du har erfarenhet från branschen och trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du kan produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och val av produktionsmetod.  Vi värderar ett gott samarbete högt och ser därför att du har lätt att skapa bra relationer till såväl medarbetare som beställare. För att lyckas i din roll tror vi även att du gillar ordning och reda, är affärsmässig samt bra på att strukturera och organisera ditt arbete. Dessutom tycker du att det skulle vara roligt att få vara med och vidareutveckla vår markavdelning.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Vi har en modern och väl fungerande organisation som ligger tekniskt i framkant. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Jakob Sjölin, avdelningschef GBJ Bygg Värnamo, telefon 070-160 07 02, jakob.sjolin@gbjbygg.se. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Anställningsformen är tillsvidare på heltid med placering i Växjö eller Värnamo.

Om GBJ Bygg

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca en 1,3 miljarder. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. 

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

Ansvarig GBJ Bygg Värnamo
Jakob Sjölin
E-post