Avdelningschef i Jönköping

Vi söker en Avdelningschef med placering i Jönköping

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål och som levererar kvalitet på utsatt tid.

Nu söker vi en avdelningschef med placering i Jönköping.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef ansvarar du för och utvecklar GBJs byggverksamhet i Jönköpings kommun med omnejd. Du har en central roll med ansvar för vår affärs- och verksamhetsutveckling, personalledning, ekonomi- och marknadsfrågor samt övergripande projektansvar.
Du arbetar inom ramarna för årsvis gemensamt satta mål och lagda budgetar och är redovisningsansvarig mot GBJ Bygg i Jönköping AB:s styrelse. Du har mycket god förmåga att samarbeta, kommunicera och att skapa långsiktiga kundrelationer genom ömsesidigt lönsamma projekt. Som avdelningschef leder, utvecklar och skapar du förutsättningar för att du och dina medarbetare når satta mål.

Din profil 

Du är lösningsorienterad och har förmågan att se möjligheter när det inte går som planerat. Vi ser att du har en god samarbets- och planeringsförmåga och kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt samt en förmåga att vara uthållig i både internt och i externt arbete. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål. Du har en byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande och flerårig erfarenhet av byggledning och byggentreprenadverksamhet med personal- och budgetansvar. Du trivs med att vara i centrum och att synas i offentliga sammanhang. En lokal marknadskännedom är en stor fördel.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg värnar om sin personal och vi ser dem som vår största tillgång – därför är det viktigt att våra medarbetare kan utvecklas inom företaget. Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande och utvecklande jobb med stort utrymme för eget engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna är varierande inom våra olika affärsområden och kan se olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-10, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.  Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Catharina Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-148055

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt får integritetspolicy