Entreprenadingenjörer till Växjö och Värnamo

Vi söker två entreprenadingenjörer med placering i Växjö eller Värnamo

Vill du vara med och bygga något stort – förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? Vi behöver förstärka vårt team och söker dig som är entreprenadingenjör med erfarenhet av kalkyl och inköp. Du blir ett stöd till både projektering och produktion och en del av ett större team som arbetar mot gemensamma mål. Trivs du när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör arbetar du bland annat med planering, inköp och administration tillsammans med arbetschef och platschef nära produktionen. Du medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. I rollen ingår även att upprätta anbudskalkyler för olika projekt.  

Din profil

För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samt skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt. Som person är du strukturerad, noggrann och analytiskt lagd och har ett intresse för affärer. Du gillar utmaningar och kreativ problemlösning och har förmågan att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar.  

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg är ett etablerat byggbolag i stark tillväxt. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar och möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.  Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. För mer information kring tjänsten kontakta Catharina Lundin Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se 0709-14 80 55.
Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående, använd formuläret nedan eller skicka din ansökan direkt via e-post. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med in ansökan!

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Vi har kontor i Växjö, Kalmar, Värnamo, Jönköping, Lerum och Karlskrona. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. 

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

Administrativt Ansvarig
Catharina Lundin Haglund
E-post