Fyra platschefer Storgöteborg, Lerum

Vill du vara platschef med inflytande över GBJ Byggs fortsatta utveckling i Göteborgsområdet? Är du trött på att bara vara en del i ”produktionsapparaten” och vill ha mer en mer stimulerande arbetsmiljö?

GBJ Bygg värnar om sin familjära och okomplicerade anda. Stämningen ska vara öppen, taket högt och beslutsvägarna korta!

Vi söker nu fyra platschefer med Storgöteborg som arbetsfält, varav två med längre erfarenhet samt två som har några års erfarenhet av byggbranschen och vill ta ett nästa steg. Vårt kontor för Storgöteborg ligger i Lerum.

Vem är du?

Som person är du trygg i din roll på byggarbetsplatsen, samtidigt som du gillar utveckling och att vara insatt i stort som smått i det som sker på företaget i övrigt. Kollegor uppfattar dig som en lösningsorienterad lagledare med stort engagemang. Du är resultatorienterad, har en förmåga att överblicka helheten i projektet och att i tanken ligga steget före.

Att vara ledare är naturligt för dig. Du tycker om att engagera andra och är mån om att bygga laget. Dessutom gillar du att ha kontakt och samarbeta med många olika aktörer, såväl medarbetare som kunder och leverantörer.

För rollen som erfaren platschef ser vi att du:

  • Har minst sju års erfarenhet av en arbetsledande befattning i byggbranschen, varav några år som platschef. Ännu längre erfarenheter i rollen och/eller i branschen är meriterande men inget krav.

För rollen som platschef med kortare erfarenhet ser vi att du:

  • Har minst tre års erfarenhet av en arbetsledande befattning i byggbranschen. Kanske arbetar du idag som arbetsledare, blockchef eller lagbas och vill ta ett nästa steg. Ännu längre erfarenheter i rollen och/eller i branschen är meriterande, men inget krav.

Vad erbjuder vi?

Vi vill erbjuda en arbetsplats med prestigelös atmosfär där du har möjlighet till utveckling och upplever att initiativ och nya idéer uppskattas. För oss är det viktigt att du känner att du på riktigt är med och påverkar företagets utveckling.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig. Oavsett arbetsuppgifter finns en stor vilja att hjälpas åt och stötta varandra.

En av GBJ Byggs spetskompetenser är att bygga flerbostadshus med massiv trästomme. Här ser vi en klart växande efterfrågan. Är detta något som intresserar dig kan vi erbjuda riktigt spännande och utvecklande arbetsuppgifter!

Arbetsuppgifter

Platschefen är en av GBJ Byggs viktigaste roller. Du har ansvar för att driva laget på arbetsplatsen mot gemensamma mål och leda arbetet från kontrakt till överlämnande. Det innefattar ansvar för ekonomi, planering, kvalitet och personal. En platschef hos oss har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. För mer information kontakta Fredrik Dahlström, 0735-95 80 60, eller Håkan Sibbesson, 0709-56 06 50. Alternativt maila: fredrik@gbjbygg.se eller hakan.sibbesson@gbjbygg.se.

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor i Lerum, Växjö, Kalmar, Värnamo, Jönköping. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

VD GBJ Bygg Väst
Fredrik Dahlström
fredrik@gbjbygg.se
Arbetschef GBJ Bygg Väst
Håkan Sibbesson
hakan.sibbesson@gbjbygg.se