Historia – vår kunskap är din tillgång

Historia – vår kunskap är din tillgång

GBJ BYGG AB är ett etablerat företag i byggbranschen. Sedan 1945 har vi byggt både hus och gott rykte och är idag ett välrenommerat företag med kontor i Växjö, Värnamo, Göteborg, Jönköping och Borgholm.

Vi är ca 200 anställda fördelat på våra fem kontor. Vi värnar om miljön, att ge hög kvalitet och personlig service och arbetar enligt kvalitet och miljösystemet POVEL. Inget byggprojekt är det andra likt. Därför bildar vi speciella arbetsgrupper med den sakkunskap som krävs vid varje uppdrag, stort som litet. Vi har lång branscherfarenhet, kvalificerade konsulter och utmärkta tekniska resurser för byggprojektets alla delar. Från skiss till färdigt projekt kan vi alltid erbjuda goda tekniska och ekonomiska lösningar.

GBJ Bygg är tillsammans med Vida AB delägare i Villa Vida AB. I lokalerna på Hjalmar Petris väg i Växjö byggs prefabricerade väggelement som snabbt monteras ihop till ett vädertätt hus på byggplatsen. Kunskap, flexibilitet och noggrannhet är några av Villa Vidas ledord. Läs gärna mer på villavida.se.

Det är inte utan stolthet vi kan konstatera att allt fler av våra kunder anlitar oss efter rekommendation från nöjda kunder. Det kan vi bara tolka som att vi har lyckats med vår affärsidé – nämligen att ge det där lilla extra och aldrig pruta på kvalitet och ansvar.

Vi ser det som en självklarhet att endast det bästa är gott nog oavsett om det gäller materialval, val av byggmetod – eller personlig service.

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi har kreditrating AAA vilket motsvarar högsta kreditvärdighet, det borgar för en trygg affär och en långsiktig relation.

Läs mer om oss i vår företagspresentation (öppnas i nytt fönster).