Karriär

Vad roligt att du har hittat hit!

Vi söker löpande nya medarbetare och nya kompetenser till våra olika verksamheter. Här kan du läsa mer om GBJ och våra lediga tjänster och du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor.

GBJ Bygg värnar om sin personal och vi ser dem som vår största tillgång – därför är det viktigt att våra medarbetare kan utvecklas inom företaget. Vi arbetar utifrån en platt och prestigelös organisation. Här pratar alla med alla, och alla delar ansvaret för kvalitet och effektivitet. Detta skapar en god ”GBJ anda” och stark motivation.  Genom att vi mår bra och trivs med varandra, vet vi att vi gör ett ännu bättre jobb. Det gäller alla, från chefer och administration till medarbetarna ute på fältet.


Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar ditt cv, men tycker att GBJ Bygg verkar vara spännande arbetsplats att jobba på? Skicka in en spontanansökan till oss så hör vi av oss när vi tror att det finns en tjänst som skulle passa dig.
catharina.haglund@gbjbygg.se
0709-14 80 55


“Vi bygger tillsammans, vi firar tillsammans”

 

OM GBJ BYGG

GBJ Bygg startades 1945 för över 70 år sedan har växt till en koncern verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag runt 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter och  huvudkontoret finns i Växjö. För oss spelar det ingen roll om det är ett stort eller litet byggprojekt, den nära och obyråkratiska kontakten med kunden har alltid varit den grund vi bygger kvalitet på. Att arbeta hos oss kräver ett gott ordningssinne och en positiv attityd samt i de flesta fallen byggtekniskt kunnande. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.