Eftermarknadsansvarig

Vi söker en Projektledare med ansvar för eftermarknad

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare på eftermarknad ingår du i bostadsutvecklingsgruppen, en avdelning som består av en mindre grupp medarbetare som arbetar tätt och med ett gott samarbete. I ditt dagliga arbete projektleder och ansvarar du för eftermarknadsarbetet. Du är mycket ute hos våra kunder i våra bostadsprojekt och gör bedömningar och åtgärdsförslag. I din roll ansvarar du för våra kontraktsenliga åtaganden under garantitiden och säkerställer att vi lever upp till de krav som våra kunder kan förvänta sig. Systematisering och uppföljning av vårt eftermarknadsarbete
samt erfarenhetsåterföring till bostadsgruppen blir också en viktig del av ditt arbete. I rollen som eftermarknadsansvarig är du GBJ Byggs ansikte utåt mot våra kunder så för att lyckas i rollen är du serviceinriktad och kommunicerar väl i tal och skrift. Tjänstens placering är flexibel.

Din profil  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang.
Vi ser att du är en person med god samarbetsförmåga, är ordningsam och tycker om varierande arbetsuppgifter.  Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt och att du är ser långsiktigt på ditt arbete. Du har ett eget driv, god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta både med helheten och detaljerna och värnar om ett gott slutresultat. Vi ser att du har en lämplig utbildning inom bygg, arbetslivserfarenhet av aktuella arbetsuppgifter samt god entreprenadjuridisk erfarenhet och förståelse.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna kan se olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03 eller Anna Fransson på 0701-49 70 60. Sista ansökningsdagen är den 18 november 2018, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sök tjänsten här!

 

Välkommen med din ansökan!