Platschef i Jönköping

Jönköping

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. Nu söker vi en platschef med placering på vårt kontor i Jönköping.

Arbetsuppgifter
Som platschef har du en central roll i projektet med ansvar från igångsättande till projektets överlämnande. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Din övergripande uppgift bli att se till att det som kunden beställt levereras på rätt sätt och i rätt tid. I tjänsten ingår att leda vår egen personal, inhyrda konsulter och underentreprenörer samt ansvar för inköp, ekonomiska avstämningar och ÄTA-hantering.

Platschefen vi söker har dessutom möjlighet att driva Jönköpings största kvarter med massivträhus!

Din profil
Vi ser att du är en person med goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Du är ordningsam, resultatinriktad och tycker om varierande arbetsuppgifter. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Du har en god erfarenhet från byggledning och byggentreprenadverksamhet.
Vi ser att du har en lämplig utbildning inom bygg och erfarenhet av aktuella arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi?
GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Projekten är varierande inom våra olika affärsområden. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Du söker tjänsten via www.intendab.com och urval sker löpande. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18.