Planerade hyresrätter på kv Eklövet i Kalmar

Är du på jakt efter en hyresrätt i Kalmar? I norra Kalmar på Karlssons äng planerar vi nu att bygga 34 stycken moderna hyresrätter i två femvåningshus med planerad inflyttning under våren 2020. Området ligger i en ny stadsdel som håller på att växa fram där du har närhet både till stadsliv och till naturområden.

Är du intresserad? Välkommen in med din intresseanmälan redan idag!

Bostadsrätter som radhus i Hammar, Kristianstad

Bostadsrätter i nya stadsdelen Hammar – Kristianstad

Bo naturnära och lugnt i Kristianstad, Brf Hammarsby består av vackra radhus och kedjehus – Säljstart i slutet av oktober

En ny stadsdel är i vardande i området Hammar i östra Kristianstad. Här skapas en varierad bebyggelse med trevlig stadskaraktär och fina bostadsrätter. Brf Hammarsby bjuder på en välkomponerad ensemble bestående av stiliga radhus och kedjehus. För dig som vill ha villalivets goda sidor, men gärna slipper husägarsysslor! Mysiga kvarteret Hammarsby består av vackra radhus och kedjehus som är grupperade runt en lugn och bilfri gård. Varje hus får en grön täppa och uteplatser i två väderstreck och i mitten av området finns ett trivsamt orangeri att odla i och samlas kring. Du får en egen ställplats i carport till din bil och ett praktiskt förråd till trädgårdsmöblerna. Som boende i Kv Hammarsby har du även fri tillgång till en härlig pool som delas med bostadsområdet Brf Hammars hem som ligger precis bredvid.

Som i villa, fast mycket bekvämare

Rad- och kedjehusen har en fantastisk planlösning där kök, matplats och vardagsrum får breda ut sig över hela bottenvåningen. Här finns också ett stort badrum, egen tvättstuga och gott om förvaring. En trappa upp ligger tre tysta sovrum och ett mångsidigt allrum med balkong. Här kan du inreda fritt för arbete, lek och samvaro. Sammanlagt hela 114 kvm för härligt villaliv, fast med lägenhetens lättskötta bekvämlighet.

Bo i Kristianstads nya kvalitetsstadsdel

Bo i en ny stadsdel med egen infartsled, utbyggd skola och handelscentret C4-shopping med över 90 butiker. Bussen går alldeles utanför ditt nya hem och tar dig på tio minuter in till Kristianstad C. På nära cykelavstånd ligger undersköna Ekenabben vid Hammarsjön där du kan koppla av bland lövträd, blommor och sevärda fåglar. Hela stadsdelen består av sex kvarter som erbjuder varierad bebyggelse, bilfria bostadsgårdar och parkmiljöer att koppla av i. Här får 400 Kristianstadsbor ett varsamt utformat kvalitetsboende, både i hyresrätt och bostadsrätt. Mellan de fina höga träden anläggs parkstråk, vattenspeglar och lekplatser.

 

Mer info samt planlösningar kommer inom kort och säljstart är planerat i slutet av oktober, men gör din intresseanmälan redan idag i formuläret längst ner på sidan!

Fastighetsmäklare
Lena Fridlund Danielsson
044-590 22 10
0709-88 20 01
lena.danielsson@maklarhuset.se
Fastighetsmäklare
Amanda Sundquist
044-590 22 11
070-988 00 79
amanda.sundquist@maklarhuset.se
Fastighetsmäklare
Sandra Berntsson
044-590 22 22
070-988 20 12
sandra.berntsson@maklarhuset.se

Nyproducerade bostadsrätter i Värnamo

Bo i ett av våra fina tvåplansradhus eller i en av våra högklassiga lägenheter

I östra Värnamo kan du nu bosätta dig i ett vackert nytt kvarter med grön profil och skön stadskaraktär. Utformningen är högklassig och skapar trivsel från första stund. Kvarteret Ödlan ger dig ett vackert och miljövänligt boende, trygghet och social samvaro. Det är ett fåtal lägenheter i varje huskropp vilket gör att du bor ostörd, nästan som i villa. Området består av 22 elegant designade radhus i två plan och ett läckert loftgångshus med lägenheter i tre plan. Utbudet är brett och lägenheterna är välplanerade i olika storlekar, mellan 2 och 4 rok.

Nytt bostadsområde i östra Värnamo

Det nya området blir ett unikt kvarter med häftig arkitektur och ett nytt landmärke för
Värnamo. De träklädda husen bildar en spännande och sammanhållen ensemble där
trivseln är hög. Huskropparna är förskjutna mot varandra och ger dig en skyddad uteplats eller
balkong som ingår till varje lägenhet. Fasaderna kläds i en vacker träpanel.

Brf Ödlan ligger intill både grönska och centrum. En trygg cykelväg leder dig till stationen på mindre än tio minuter. Närmaste förskola finns runt hörnet, likaså skola, gymnasium, kulturskola, sporthall och tennisbanor. Din svalkande badplats blir Prostsjön där det också finns hundbad, lekplats och grillmöjligheter. Du som spelar golf är välkommen till Värnamo golfklubbs 18-håls skogs- och parkbana vid sjön Hindsen.

 

 

Fastighetsmäklare
Elisabeth Christensen
0370-172 00
0708-797 707
elisabeth.christensen@svenskfast.se
Fastighetsmäklare
Philip Palm
0370-172 00
0708-799 066
philip.palm@svenskfast.se
Fastighetsmäklare
Linda Lindquist
0370-371 235
0705-697776
linda.lindquist@svenskfast.se

det här är titeln för test

test

Kv Wallqvist 10 – Elva bostadsrätter på Söder i Växjö

I korsningen Trädgårdsgatan och Tegnérgatan på Söder i Växjö planerar vi nu för elva stycken bostadsrätter. Projektet är en renovering och tillbyggnad av fastigheten Wallqvist 10 som har ett perfekt läge i en lugn och vacker stadsdel med nära både till stadens puls och kommunikationer samt natur och rekreation.

Tegnérgatan på Söder i Växjö

I populära Söder har du nära till både naturen och stadens centrum. Dessutom gränsar området till två vackra sjöar; Bergundasjön intill Bokhultet, med vacker bokskog som lämpar sig utmärkt för promenader samt Växjösjön är ett populärt motionsstråk för växjöborna.
Vackert belägen bredvid Växjösjön finns den välbesökta parken Strandbjörket som är en stor lekpark. Hit kommer familjer från hela Växjö för att leka, fika i den genuina kaffestugan och mata fåglarna i den stora ankdammen. Bebyggelsen på söder är blandad och består till stor del av äldre och vackra byggnader. Det finns förskola, grundskola och gymnasium samt kvarterskrog och mataffären som har specialiserat sig på ekologiska varor.

Små och stora bostadsrätter i ett lugnt område

Wallqvist 10 är en äldre byggnad och därför blir bostadsrätterna inte den andra lik. I källarplan planeras en rymlig tvåa på 48 kvm med egen ingång tillsammans med förråd och gemensamhetslokal.
Plan 1 skall få 3 stycken treor på 60 till 79 kvm, samtliga med egen balkong och två med eldstad i vardagsrummet. Den största trean får även egen utgång till trädgården från balkongen.
På plan 2 planeras en fyra på ca 88 kvm och balkonger i två väderstreck, eldstad en rymlig entré/hall. Tvåan och trean på samma våningsplan skall bägge få balkonger, egen tvättstuga i badrum och gott om förvaring.
På vindsplan bygger vi 4 stycken trevliga ettor på ca 35 kvm där samtliga har gott om förvaringsmöjligheter i kattvind. De bägge gavellägenheterna har balkong och den andra har stora fönsterpartier.

Projektkoordinator
Joel Wallgren
072-644 55 33
joel.wallgren@gbjbygg.se

Planerade bostadsrätter Skegrie, Trelleborg

Här njuter du av en hög inredningsstandard med gedigna material och kvalitetsprodukter.

Lägenheterna har genomgångsljus vilket gör att de upplevs som extra stora och luftiga.

 

Gemensamhetslokalen, som är perfekt för fest och aktiviteter, ligger i direkt förbindelse med kvarterets egna pool. Mysig park med grönska, lekplats och gemensam grill blir en självklar mötesplats för de boende.

 

Mer information kommer inom kort.

 

Välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

Strandnära bostadsrätter i Havslätt, Oskarshamn

I Oskarshamns vackra kustdel strax norr om centrum får du nu ett sällsynt tillfälle att bli ägare till en stilig bostadsrätt med sjönära läge på riktigt. Från det nya kvarteret ner till sandstranden och båtbryggan är det endast några steg. Känn havsbrisen redan när du vaknar! Kvarteret Havslättshöjden vid Havslätt är inbäddad i en lugn och luftig villabebyggelse. Området består mestadels av återvändsgränder och sluttar mjukt ner mot viken. Du får ett idylliskt läge och samtidigt nära till stadens puls, in till centrum cyklar du på mindre än tio minuter. Kvarteret omfattar fyra moderna tvåplanshus i vinkel, klädda med liggande panel. Du kan välja mellan stilrena treor och fyror med balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör en ställplats för bil och ett praktiskt förråd.

Kvarteret Blyet – Strandnära på riktigt

En vardag har förstås sina måsten och rutiner. Men att kunna ta ett morgondopp i viken eller att se solen gå ner från den timrade bänken i småbåtshamnen medan barnen leker i vattnet, det är livskvalitet! I Havslätt bor du där andra firar semestrar, med havet och skärgården som vacker kuliss.

Skönt uteliv året om

Du får Havslätt friluftsområde som ditt nya naturvardagsrum, här finns både motionsspår och utegym. Om du älskar långpromenader kan du gå Uvö runt eller vandra söderut längs vattnet. Och om du inte har smakat på båtlivet ännu är det kanske dags nu, med småbåtshamnen framför dörren?

Eftersom Havslätt ligger så nära centrum har du alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Coop Kolberga med generösa öppettider finns mindre än 2 km bort. Till närmaste förskola är det fem minuter till fots. Du som pendlar kan cykla till buss och tåg på under tio minuter.

Kvarteret Havslättshöjden utformas som en ombonad ensemble bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i det lugna och strandnära villakvarteret. De flesta gator här är återvändsgränder vilket ger dig en trygg miljö att bo i. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Lägenheterna förses med egen uteplats eller balkong där du kan njuta av solen, odla eller umgås med vänner och familj. Småskaligheten med endast sex lägenheter per hus gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar, samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd. Alla lägenheter nås via en egen ingång från utsidan.

Hållbar inredning med högklassig finish

Känslan att flytta in i ett nybyggt hus är obeskrivlig. Vi vill att du ska få behålla den länge. Därför lägger vi mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år.

Lägenhetens stora hjärta utgörs av en öppen del med modernt kök, matplats och sällskapsrum, allt med utgång till uteplatsen eller balkongen. En särskilt uppskattad inredningsdetalj är det rymliga walk-in closet. Badrummet har alla bekvämligheter såsom golvvärme och handdukstork. Hela lägenheten är inredd med hållbara produkter från kvalitetstillverkare. Tryck här för att se vårt tillvalssortiment.

3 rum och kök

Trerummaren erbjuder 67 klokt planerade kvadratmeter. Njut av den öppna planlösningen och alla komfortegenskaper såsom walk-in closet, ett ljust kök med matplats och ett stort badrum med alla bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och tork. Givetvis får du egen balkong eller uteplats, där du kan odla småskaligt eller bara gotta dig i solen.

4 rum och kök

Du får 83 härliga kvadratmeter att inreda och göra till ditt hem. Lägenhetens hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet med matplats i anslutning till köket. Härifrån är det bara några steg ut på den stora balkongen eller uteplatsen. Alla sovrum ligger ostörda, två har ljusinsläpp från två sidor. För klädförvaring finns en lyxig walk-in closet. Badrummet är väl tilltaget och rymmer också allt du behöver för klädvård.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Observera att bilderna är inspirationsbilder från ett tidigare projekt.

Marknad/Projektkoordinator
Rebecka Haglund
073-390 89 40
rebecka.haglund@gbjbygg.se
Reg. Fastighetsmäklare
Ingela Noresson
070-984 51 83
ingela.noresson@svenskfast.se

Åhus Brygga – exklusiva bostadsrätter med havet som granne

Drömmen om kontinenten och Österlen möts på Täppetstranden i Åhus. Här får du möjlighet att bo i exklusiva bostadsrätter eller hotellsviter med havet som granne, intill den majestätiska Åhusbryggan som sträcker ut sig mot horisonten.

Strandnära bostäder får en ny innebörd i och med projektet Åhus Brygga. Fördelat på tre vackra huskroppar byggs 42 exklusiva bostadsrätter och hotellsviter, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus.

På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. Vi bygger totalt 42 lägenheter varav 18 hotellägenhetssviter för uthyrning. Storlekarna på lägenheterna varierar från 31-116 kvadrat. Alla lägenheter har hög utrustningsnivå och inreds med kvalitetsmaterial.

En bostadsrätt att checka in i

Du kanske har hört talas om konceptet? På flera populära semesterorter i Sverige byggs bostadsrätter som är ämnade för att både bo i och hyra ut. I det norra huset finns Åhus Bryggas hotellsviter färdiginredda med designmöbler från ledande skandinaviska leverantörer. Lägenheterna är välplanerade med vacker utsikt, kök från Ballingslöv försett med färdig servis och i badrummet finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
På bottenvåningen ligger lobby samt lokaler avsedda för verksamheter som exempelvis glassbar och restaurang – allt för göra Täppetområdet mer tilltalande året runt. Till sviterna finns även kopplat en rad tjänster som uthyrning av
din lägenhet, städning, fönsterputsning och tvätt.

Besök projektets egen hemsida

 

Säljstart måndag 21 maj!

Måndagen den 21 maj startar försäljningen av lägenheterna på Åhus Brygga. Anmäl ditt intresse nu så att du inte missar viktig information! Intresset för lägenheterna är stort.

Fastighetsmäklare
Lena Fridlund Danielsson
044-590 22 10
0709-88 20 01
lena.danielsson@maklarhuset.se

Bostadsrätter i Stafsinge – Falkenberg

Nya välplanerade bostäder i Stafsinge – Arvidstorp.

Endast två kilometer utanför Falkenberg bygger vi nu 24 personliga bostadsrätter i mysiga tvåplanshus. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar runt hörnet.

Brf. Solgläntan byggs som ett ombonat kvarter bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Formen gör att alla bostäder är ostörda gavellägenheter. För avslappnat umgänge får de boende en gemensam grillplats och ett inspirerande orangeri. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer.

En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Fastighetsmäklare
Emil Johansson
0346-75 95 02
0721-41 17 11
emil.johansson@lansfast.se
Fastighetsmäklare
Johanna Ahlqvist
0707-565226
johanna.ahlqvist@lansfast.se

Kvarteret Dörren, hyresrätter på Vikaholm i Växjö

Kvarteret Dörren är beläget på populära Vikaholm som är uppstickare bland bostadsområden.

Vackra Vikaholm ligger söder om Teleborg och är omgiven av frodig natur. Stadsbussen tar dig in till centrum på några få minuter, och det finns trygga cykelvägar bland annat till närbelägna Linnéuniversitetet. Runt hörnet har du Södra Bergundasjön och fina strövområden att koppla av och motionera i.

Här bygger vi 58 hyresrätter om 2 rum och kök respektive 3 rum och kök.

Inflyttning i två etapper med start  i Juni 2019.

Intresseanmälan
Vi tar emot intresseanmälningar med start i januari 2019.