Åhus Brygga - exklusiva bostadsrätter med havet som granne - GBJ Bygg AB

Åhus Brygga – exklusiva bostadsrätter med havet som granne

Drömmen om kontinenten och Österlen möts på Täppetstranden i Åhus. Här får du möjlighet att bo i exklusiva bostadsrätter eller hotellsviter med havet som granne, intill den majestätiska Åhusbryggan som sträcker ut sig mot horisonten.

Strandnära bostäder får en ny innebörd i och med projektet Åhus Brygga. Fördelat på tre vackra huskroppar byggs 42 exklusiva bostadsrätter och hotellsviter, bokstavligen som en förlängning av Täppetstranden i Åhus.

På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. Vi bygger totalt 42 lägenheter varav 18 hotellägenhetssviter för uthyrning. Storlekarna på lägenheterna varierar från 31-116 kvadrat. Alla lägenheter har hög utrustningsnivå och inreds med kvalitetsmaterial.

En bostadsrätt att checka in i

Du kanske har hört talas om konceptet? På flera populära semesterorter i Sverige byggs bostadsrätter som är ämnade för att både bo i och hyra ut. I det norra huset finns Åhus Bryggas hotellsviter färdiginredda med designmöbler från ledande skandinaviska leverantörer. Lägenheterna är välplanerade med vacker utsikt, kök från Ballingslöv försett med färdig servis och i badrummet finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
På bottenvåningen ligger lobby samt lokaler avsedda för verksamheter som exempelvis glassbar och restaurang – allt för göra Täppetområdet mer tilltalande året runt. Till sviterna finns även kopplat en rad tjänster som uthyrning av
din lägenhet, städning, fönsterputsning och tvätt.

Besök projektets egen hemsida

FAKTA
Åhus Brygga
TYP: Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 1-4
BOAREA: 31-116 kvm
Broschyr Bofakta lägenheter Bofakta sviter

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Fastighetsmäklare
Lena Fridlund Danielsson
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy