Bostadsrätter i Partille - Brf Lilla Apeln - GBJ Bygg AB
Brf Lilla Aplen bostadsdrätt Sävedalan Partille Brf Lilla Aplen Lägenhet Sävedalan Partille Brf Lilla Aplen Bostad Sävedalan Partille

Bostadsrätter i Partille – Brf Lilla Apeln

Mitt i charmiga och populära Sävedalen planerar vi att bygga ett nytt hus med tio lägenheter. Det här är boendet för dig som vill bo i en liten bostadsrättsförening med karaktär och personlighet! Här finns en ombonad utemiljö med kvällssol som alla i huset har tillgång till. Lägenheterna har alla personliga och moderna uttryck. Oavsett om du väljer basutförande eller extra tillvalspaket har lägenheten hög och genomtänkt standard. Både service och kommunikationer finns i närheten, läs mer om kommunen här! Våra bostadsrätter i Partille är på 2 och 3 rok från 43 till 73 kvm.

Adressen är Brattåskärrsvägen 37 i Sävedalen, klicka här för att öppna karta.

Charmiga Sävedalen i Partille

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen i nära anslutning och det trevliga området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. 

Här finner man all tänkbar service, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikation mot både Göteborg och Partille. Det är inte långt till Partille Centrum och här finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral samt köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder shopping i ett hundratal butiker. För den motionssugna finns det elbelysta motionsspår och fina vandringsleder bland annat i Delsjöreservatet och Skatåsområdet.  Dessutom finns Vallhamra Idrottsplats som ligger i centrala Sävedalen, här finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda. Det finns även en gymnasieskola.

Kommunikationerna till och från området är goda, E20 ligger i anslutning och tar er enkelt mot både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser för den som pendlar.

Skicka en intresseanmälan!

Våra bostadsrätter i Partille har preliminär inflyttning sommaren 2022 och försäljningen kommer att starta inom kort. Du är redan nu varmt välkommen att skicka en intresseanmälan, använd formuläret nedan eller kontakta mäklaren!

FAKTA
Brf Lilla Apeln
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 2-3
BOAREA: 43-73

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån
Frida Thorell
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy