Bostadsrätter i Sjölunda Lidköping - GBJ Bygg AB

Nu har vi säljstartat !

Intresset för att bo i Sjölunda, Lidköping är stort, vi har redan bokat 70% av bostadsrätterna i första etappen. Vi har bostaden för dig! Vi planerar för allt från 2-4 rok i flerfamiljshus med två plan eller kedjehus för den som vill ha lite större. Missa inte chansen att anmäla ditt intresse redan idag så hör vi av oss inom kort mer information till dig !
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Bostadsrätter i Sjölunda Lidköping

Vi planerar för 42 välplanerade bostadsrätter i Sjölunda, Lidköping i två etapper. Området kommer att bestå av bostäder i olika former, välj mellan den rymliga femman i två plan, en välplanerad lägenhet i ett gemytligt tvåplanshus i vinkel eller en trivsam bostad i gavelhus. I Lidköping har vi samlat våra mest omtyckta hus och här kommer att finns något för alla! Första etappen består av 18 bostäder varav 6 kedjehus och 12 lägenheter i varierad storlek.

I närheten finns både skola, förskola och natur och bara ett stenkast bort ligger Vänern med flera platser för bad och härligt friluftsliv. För den som inte vill ta sig så långt bort planerar vi även för en gemensam pool i det mysiga kvarteret. Runt omkring finns bra förbindelser med cykelvägar som både tar dig ut i naturen och in till centrum. Husens elförbrukning kommer dessutom delvis att försörjas av förnybar energi i från solceller.

Hög standard med möjlighet till egna inredningsval

Känn lyxen av nybyggt varje dag! Du får en hög inredningsstandard med trägolv, helkaklat badrum, vackra och slitstarka ytor samt goda förvaringsmöjligheter. Vi inreder med gedigna material och produkter från kända kvalitetstillverkare. Med vårt generösa tillvalssortiment kan du dessutom sätta din egen prägel på ditt boende med exempelvis färg och tapet, kakel och klinker samt köksluckor och bänkskivor. Läs mer om inredningsval här.

Kedjehus

Femmorna planerar vi i form kedjehus i två plan. Bostäderna har en härlig planlösning där kök, matplats och vardagsrum får breda ut sig över hela bottenvåningen. Här finns också ett badrum, egen tvättstuga och gott om förvaring. En trappa upp ligger tre sovrum och ett mångsidigt allrum med balkong, sammanlagt hela 114 kvm. På våren och sommaren är det enkelt att flytta ut livet i det fria, med både balkong och uteplats till varje bostadsrätt.

Tvåor, treor och fyror i flerbostadshus

Tvåplanshusen i forma av gavelhus alternativt vinkelhus utformas som ett ombonat kvarter. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. För avslappnat umgänge finns en gemensam innegårdsmiljö. Lägenheterna är på 2, 3 eller 4 rum och ca 55, 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet. Badrummen har en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkyta.

Låter det intressant?

Försäljningen är igång! Preliminärt tillträde vintern 2022.
Lämna ditt intresse redan idag för mer information.

 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.
FAKTA
Lidköping - Sjölunda Äng
TYP: FLERFAMILJSHUS OCH KEDJEHUS
UPPLÅTELSEFORM: BOSTADSRÄTT
ANTAL RUM: 2-5
BOAREA: 55-114
Bofakta Prislista

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Fastighetsmäklare
Carin Dolfsdotter
E-post
Fastighetsmäklare
Stefan Andersson
E-post
Fastighetsmäklare
Anna Haraldsson Wallin
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy