Bostadsrätter på Föreningstorget i Eslöv - GBJ Bygg AB
Föreningstorget Eslöv Torgvy Föreningstorget Eslöv Takterass Föreningstorget Eslöv Översikt

FÖRENINGSTORGET

Anmäl ditt intresse och få information inför den kommande säljstarten. Har du frågor kontakta mäklare Kenneth Pedersen på Fastighetsbyrån i Eslöv på telefon 0766- 45 21 92 eller kenneth.pedersen@fastighetsbyran.se. Välkommen med din intresseanmälan, klicka på knappen här under!
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Bostadsrätter på Föreningstorget i Eslöv

GBJ Bygg planerar nu för bostadsrätter på Föreningstorget i Eslöv. Det nya kvarteret kommer att bestå av lägenheter om 2-4 rok i hus upp till 6 plan. Dessutom blir det butikslokaler i markplan samt ett vackert torg. Du kan läsa mer Föreningstorget på Eslöv kommun. Den första etappen är 41 lägenheter i Hus A och B som vetter mot torget.

Lägenheter om 2-4 rok med hög standard

Välkommen till Eslövs nya premiumläge! Här bygger vi ett inspirerande stadskvarter med grönt tema och en livskvalitet som syns och känns. Föreningstorget som nu ska blomstra ligger lugnt och centrumnära. Perfekt för dig som pendlar! För miljövänliga transporter kan du nyttja föreningens lådcykelpool. Ett parkeringsgarage finns i källaren.

De personligt designade bostadsrätterna har egen balkong eller uteplats mot den grönskande gården eller torget. Vill du njuta av riktigt storslagna vyer tar du hissen upp till de flotta gemensamma takterrasserna med mysigt orangeri och pergola.

Två, tre eller fyra rum? Välj bland 41 lägenheter med karaktär och fina extra utrymmen som förråd, walk in-closet och gästtoalett.

Urbant liv och grönska från topp till tå

Föreningstorget ligger tre cykelminuter från Eslöv station. Pågatågen tar dig till Lund på 12 och till Malmö på 30 minuter. Som boende får du tillgång till en lådcykelpool och en fixarverkstad. Men här är inte bara transporterna gröna utan också taken. Solceller försörjer kvarteret med miljövänlig el.
Närmaste livsmedelsaffär ligger på gångavstånd. Det finns flera förskolor att välja på, och till närliggande Norrevångsskolan kan barnen gå, cykla eller ta bussen.

Föreningstorget Eslöv Takterass

Takterasser

Kvarterets absoluta highlight finns längst upp i husen. Här anläggs två gemensamma takterrasser med pergola och orangeri, som leder tankarna till en rooftop garden på Manhattan. Tänk att få sitta i den varma vårluften med utsikt över det skånska landskapet, eller att se solen gå ner över Eslövs takåsar. En plats som gjord för det goda umgänget med gamla vänner och nya grannar, för både fest och vila.

Vilka är GBJ Bygg?

Från att ha börjat som ett litet familjeföretag i Växjö för 75 år sedan, är GBJ Bygg idag ett modernt byggbolag med ca 240 anställda och kontor på flera orter i södra Sverige. Vi är både bostadsutvecklare och byggare samt har en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Vi har genom åren genomfört en uppsjö av bostadsprojekt runt om i landet och däribland en rad landmärken som uppmärksammats för sin design och miljövänliga konstruktion.

Projektet är säljstartat!

Är du intresserad av våra bostadsrätter på Föreningstorget i Eslöv? Fyll i vårt intresseformulär eller kontakta Kenneth Pedersen, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån. Du hittar hans kontaktuppgifter längre ner på sidan.

 

 

 

FAKTA
Föreningstorget Hus A-B
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 2-4
BOAREA: 43-122
Försäljningsbroschyr Bofakta Prislista

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Projektkoordinator
Linda Isaksson
E-post
Mäklare
Kenneth Pedersen
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy