Brf Arken - Bostadsrätter med en fantastisk sjöutsikt i Växjö - GBJ Bygg AB
Brf Arken Växjö Översikt Trummen Brf Arken Växjö Kök 3 rok Brf Arken Växjö Vardagsrum interiör

LÄGENHETSVISNING NÄR DET PASSAR DIG!

Varmt välkommen att besöka vår möblerade visningslägenhet på 80kvm när det passar dig! Upplev våra välplanerade bostadsrätter med det fantastiska läget vid sjön Trummen. Nu finns endast ett fåtal lägenheter kvar med inflyttning sista mars 2021. Anmäl dig nedan.
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Brf Arken – Bostadsrätter med en fantastisk sjöutsikt i Växjö

Vi bygger 30 sjönära bostadsrätter i massivträ

Nu bjuder vi in dig till ett av Växjös bästa lägen, nya kvarteret Arken vid Trummens strand. Närmare vattnet kan du inte komma! Husen står direkt vid sjön och förenar ett bekvämt och stilfullt boende med fantastiska utsikter över den vackra omgivningen. Alla bostadsrätter i Brf Arken i Växjö får en fantastisk sjöutsikt!

Du bor granne med prisbelönta Linnéträdgården och har nära till både universitetsområdet och centrum. Hemma på gården skapar vi kvalitet och grön trivsel med gemensamma ytor, lekredskap och utemöbler för samvaro.

Lägenheterna är välskräddade treor och fyror mellan 77 och 93 kvadratmeter, alla med egen balkong eller uteplats och med fina vardagsdetaljer såsom walk-in closet och vädringsbalkong. Inredningen har valts med omsorg och känsla för att du ska få ett högklassigt och hållbart boende.

Brf Arken Växjö Kök 3 rok
3 rum och kök – Köksinredning från Ballingslöv, här med luckan Solid i kulör Lindblomsgrön.

Ostörda gavellägenheter med en fantastisk utsikt åt tre håll

Ostörda gavellägenheter med utsikt åt tre håll Bakom de livliga fasaderna finns smart uttänkta treor och fyror, alla med hög klass på inredningen. Tack vare husens T-form är de flesta lägenheterna fristående, utan vägg till grannen. Varje lägenhet har en stor uteplats eller balkong, och några är dessutom försedda med en praktisk vädringsbalkong. Fönstersättningen är välbalanserad och ger dig utsikt åt tre väderstreck. Många av hörnrummen har ljusinsläpp från två håll så att du kan fånga solen medan den vandrar över kvarteret.

Brf Arken Växjö Vardagsrum interiör
Vardagsrum – Hög standard och slitstarka material.

Stor klädkammare och svensk kvalitetsinredning

Alla lägenheter är inredda med klädkammare, några så stora som 5 kvm. Här håller du med lätthet ordning på plaggen! Egen tvättmaskin och torktumlare ingår i standarden. Lägenheterna är fullt utrustade med svenska kvalitetsvaror, bland annat fina kök från Ballingslöv . Dessutom ingår alltid ett eget förråd. Bostadsrummen är klädda med snygga golv av slitstark ekparkett. De helkaklade badrummen har skön golvvärme och är färdiginredda med tidlösa badrumsmöbler från IFÖ. Sätt din egen prägel på ditt boende genom vårt tillvalssortiment!

Bygget är i full gång!

Som du ser i filmen ovan är bygget redan i full gång, inflyttning är planerad till våren 2021. Mer information kommer att publiceras löpande på denna sida. Missa inte chansen till dessa unika bostadsrätter med sjöutsikt i Växjö!

 

Är du intresserad?

Skicka din intresseanmälan redan idag via formuläret nedan eller har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hansen eller Åsa Carlson.

 

FAKTA
Brf Arken, Växjö
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 3-4
BOAREA: 77,1-92,6
Försäljningsbroschyr PD...

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/Projektkoordinator
Fredrik Hansen
E-post
Sälj/projektkoordinator
Åsa Carlson
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy