Brf Asplövet - Bostadsrätter i Kalmar - GBJ Bygg AB

Brf Asplövet

Karlsson Äng Kalmar

Nu har försäljningen precis startat. För mer information om bostäderna ladda ner försäljningsbroschyr och prislista. Kontakta oss gärna för mer information om projektet samt vilka bostäder som är lediga.
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Brf Asplövet – Bostadsrätter i Kalmar

På anrika Kapten Karlssons äng, belägen mellan natur och stad planerar vi för 51 bostadsrätter! Här reser vi ett nytt kvarter bestående av tre hus fyllda med fina bostäder på 1 – 3 rum och kök. Lägenheterna är för dig som uppskattar komfort, tystnad och närhet till naturen, men också ett centrumnära läge med goda kommunikationer. Härifrån når du Kalmar city på några få minuter.

Bostadsrätter med naturen runt knuten

I det nya kvarteret Asplövet bor du granne med stenmurar, lövskog och de gamla fina Bergagårdarna som vittnar om kungliga passager förr i tiden. Nästgårds ligger också den fantastiska golfbanan och naturreservatet Värsnäs som bjuder på friluftsliv med höga naturvärden och underbara havsvyer.

Insynskyddad balkong och öppen planlösning

Varje lägenhet förgylls med en insynsskyddad balkong för skönt uteliv i solen. Sommartid blir balkongen en naturlig förlängning av vardagsrummet med öppen planlösning. Här kan du koppla av och lyssna på din favoritpodd eller på fåglarna som sjunger i ekhagen.

Bostadsrätterna kommer färdigpaketerade i vår höga GBJ-standard. Bland annat ingår ett kvalitetskök från Ballingslöv och parkettgolv i alla bostadsrum. Därtill kommer energieffektiva vitvaror och ett komfortbadrum med golvvärme och egen tvättmaskin.

Skicka en intresseanmälan!

Projektering av de nya bostadsrätterna är i full gång och vi planerar en säljstart inom kort. Information om projektet kommer att uppdateras löpande på denna sidan. Är du intresserad och vill få information om de nya bostadsrätterna  – skicka en intresseanmälan redan idag! Använd gärna vårt intresseformulär nedan.

FAKTA
Brf Asplövet
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 1-3,5
BOAREA: 32-66 kvm
Försäljningsbroschyr Bofaktablad och prislista

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/projektkoordinator
Åsa Carlson
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy