Brf. Visaren - En grön radhusidyll i staden - GBJ Bygg AB

Brf. Visaren – En grön radhusidyll i staden

Vårt nya ombonade kvarter Visaren ligger granne med Kalmars finaste naturreservat och nära både rekreation och stadspuls. Här lever du villaliv med hög standard och komfort, men slipper tänka på husägarsysslor. Öster om kvarteret breder vackra Värsnäs ut sig med ekhagar, strandängar och härliga badvikar. Kalmar Golfklubb och dess populära restaurang kan du promenera eller cykla till.De stiliga enplanshusen i det sammanhållna kvarteret ger dig skön boendekomfort och stor frihet i vardagen. Du njuter av ett alldeles nybyggt hem med hög standard, som inte kräver någon större arbetsinsats av dig och som du kommer att älska från första dagen. Husen utmärker sig med sin stilrena skandinaviska design och en snygg inredning i hög kvalité. Visarens attraktiva läge mellan grönska och citypuls gör att unga som äldre trivs utmärkt här. Skolor, service och affärer ligger inom cykelavstånd och du har korta vägar både in till staden och ut i naturen.

Brf Visaren byggs som ett sammanhållet och skyddat kvarter där småskaliga radhuslängor ramar in en gemensam del i mitten. Varje lägenhet får en uteplats med trädäck mot grönytan, samt en stenlagd uteplats på framsidan. På så sätt kan du följa solens gång och hitta din favoritplats både till morgonkaffet och kvällsteet.

Husens arkitektur är modern, med tydliga släktband till vår älskade funkisstil. Den vita liggande panelen bryter stiligt mot taken i aluzink. Ett stort och snyggt utskuret glasparti ljussätter köket och matplatsen och ger utsikt över kvarteret. Tillsammans med ytterdörren med vackra över- och sidoljus blir entrén välkomnande för husets boende och gäster.

Varje lägenhet får en egen parkeringsplats och ett utomhusförråd att förvara trädgårdsmöbler och annat i. Kvarteret är avskärmat från övrig biltrafik och ger en lugn och trygg boendemiljö för alla åldrar.

Tvårumslägenheterna är fördelade på 55 kvadratmeter. Köket har en mysig matplats och ett fint vinkelkök. I sovrummet finns gott om förvaring. Vardagsrummet med ljusinsläpp från två sidor har direkt utgång till trädgården. Badrummet är skönt komfortabelt och innehåller också en komplett tvättavdelning.

Fyrarumslägenheterna erbjuder 74 välplanerade kvadratmeter. Förutom den härliga matplatsen med det vackra glaspartiet får du ett stort vardagsrum med utgång mot trädgården och tre sovrum med ljusinsläpp från flera väderstreck. Eller kanske längtar du efter ett eget rum till din hobby, ditt arbete eller till kära gäster?

Väggen mellan sovrum 06 och allrum 03 kan också väljas bort för att skapa en trea med rymligare vardagsrum.

 

Fastighetsmäklare
Frida Langå
E-post
Fastighetsmäklare
Hanna Eriksson
E-post