Brf Ölyckebacken - Nya charmiga bostadsrätter i Löberöd! - GBJ Bygg AB
Löberöd gatvy Loberod baksida

Brf Ölyckebacken – Nya charmiga bostadsrätter i Löberöd!

I skånska Löberöd bygger vi nu en ”by i byn” med 15 hemtrevliga och lättskötta enplanshus. Här lever du det goda lantlivet med pendlingsavstånd till Lund och Malmö. Villorna i ett plan är luftigt grupperade, och du får egen carport, två sköna uteplatser och en grön täppa att njuta av. Du kan välja mellan tre storlekar, en mysig tvåa på 55 kvm, en ombonad trea på 74 kvm eller en fyra på 87 kvm. Småskaligheten med endast femton lägenheter gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd.

Löberöd är en skånsk uppstickare som allt fler väljer att flytta till. SkåneExpressen för dig in till Lund och Malmö via hållplats Hurva E22 och gör Löberöd attraktivt även för pendlare. Runt omkring finns fina strövområden, däribland Arups mosse, Braheskogen och dalgången Rövarekulan. Närmaste större vatten är Ringsjön bara någon mil bort där du också hittar Bosjöklosters 18 håls-golfbana i vacker parkmiljö. Löberöd erbjuder god och allsidig service för alla livets skeenden, bland annat flera förskolor, en grundskola, en hälsocentral, bank, post, bibliotek, matställen och olika affärer. Föreningslivet är aktivt, här finns allt från skytte- och ryttarförening till bouleklubb och fotbollslag. På anrika Hantverksgården ordnas både fester och föreläsningar.

 

55 kvm, 2 rum och kök 

Den mindre lägenheten består av två rum och kök, fördelade på 55 kvm.
Köket med den mysiga matplatsen vid entrén ger dig full koll på vad som händer utanför huset. Sovrummet är av modell större och bjuder på en mängd förvaring. Vardagsrummet med ljusinsläpp från två sidor har direkt utgång till trädgården. Badrummet är skönt komfortabelt och innehåller också en komplett tvättavdelning. Till lägenheten hör ett praktiskt förråd och en fristående carport..

 

74-87 kvm, 3-4 rum och kök 

När du kommer in i den stensatta hallen öppnas vinkelköket med matplats och ett stort elegant glasparti. Mitt emot ligger det välutrustade badrummet med tvättavdelning. Vardagsrummet har två fönsterpartier, varav ett i vinkel, och direkt utgång till uteplatsen . Till vardagsrummet ansluter två-tre generösa sovrum varav ett med fördel kan inredas som hemmakontor eller gästrum. Även denna lägenhet har ett praktiskt förråd och en fristående carport.

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mäklare
Ulf Andersson
E-post
55.777533667678
13.520726945568867