Strandnära bostadsrätter i Havslätt, Oskarshamn - GBJ Bygg AB

Strandnära bostadsrätter i Havslätt, Oskarshamn

I Oskarshamns vackra kustdel strax norr om centrum får du nu ett sällsynt tillfälle att bli ägare till en stilig bostadsrätt med sjönära läge på riktigt. Från det nya kvarteret ner till sandstranden och båtbryggan är det endast några steg. Känn havsbrisen redan när du vaknar! Kvarteret Havslättshöjden vid Havslätt är inbäddad i en lugn och luftig villabebyggelse. Området består mestadels av återvändsgränder och sluttar mjukt ner mot viken. Du får ett idylliskt läge och samtidigt nära till stadens puls, in till centrum cyklar du på mindre än tio minuter. Kvarteret omfattar fyra moderna tvåplanshus i vinkel, klädda med liggande panel. Du kan välja mellan stilrena treor och fyror med balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör en ställplats för bil och ett praktiskt förråd.

Kvarteret Blyet – Strandnära på riktigt

En vardag har förstås sina måsten och rutiner. Men att kunna ta ett morgondopp i viken eller att se solen gå ner från den timrade bänken i småbåtshamnen medan barnen leker i vattnet, det är livskvalitet! I Havslätt bor du där andra firar semestrar, med havet och skärgården som vacker kuliss.

Skönt uteliv året om

Du får Havslätt friluftsområde som ditt nya naturvardagsrum, här finns både motionsspår och utegym. Om du älskar långpromenader kan du gå Uvö runt eller vandra söderut längs vattnet. Och om du inte har smakat på båtlivet ännu är det kanske dags nu, med småbåtshamnen framför dörren?

Eftersom Havslätt ligger så nära centrum har du alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Coop Kolberga med generösa öppettider finns mindre än 2 km bort. Till närmaste förskola är det fem minuter till fots. Du som pendlar kan cykla till buss och tåg på under tio minuter.

Kvarteret Havslättshöjden utformas som en ombonad ensemble bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i det lugna och strandnära villakvarteret. De flesta gator här är återvändsgränder vilket ger dig en trygg miljö att bo i. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Lägenheterna förses med egen uteplats eller balkong där du kan njuta av solen, odla eller umgås med vänner och familj. Småskaligheten med endast sex lägenheter per hus gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar, samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd. Alla lägenheter nås via en egen ingång från utsidan.

Hållbar inredning med högklassig finish

Känslan att flytta in i ett nybyggt hus är obeskrivlig. Vi vill att du ska få behålla den länge. Därför lägger vi mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år.

Lägenhetens stora hjärta utgörs av en öppen del med modernt kök, matplats och sällskapsrum, allt med utgång till uteplatsen eller balkongen. En särskilt uppskattad inredningsdetalj är det rymliga walk-in closet. Badrummet har alla bekvämligheter såsom golvvärme och handdukstork. Hela lägenheten är inredd med hållbara produkter från kvalitetstillverkare. Tryck här för att se vårt tillvalssortiment.

3 rum och kök

Trerummaren erbjuder 67 klokt planerade kvadratmeter. Njut av den öppna planlösningen och alla komfortegenskaper såsom walk-in closet, ett ljust kök med matplats och ett stort badrum med alla bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och tork. Givetvis får du egen balkong eller uteplats, där du kan odla småskaligt eller bara gotta dig i solen.

4 rum och kök

Du får 83 härliga kvadratmeter att inreda och göra till ditt hem. Lägenhetens hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet med matplats i anslutning till köket. Härifrån är det bara några steg ut på den stora balkongen eller uteplatsen. Alla sovrum ligger ostörda, två har ljusinsläpp från två sidor. För klädförvaring finns en lyxig walk-in closet. Badrummet är väl tilltaget och rymmer också allt du behöver för klädvård.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Observera att bilderna är inspirationsbilder från ett tidigare projekt.

FAKTA
TYP: Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 3-4
BOAREA: 66-82 kvm
Standard och tillval Broschyr
Marknad/Sälj/Projektkoordinator
Rebecka Haglund
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy