Kv Snöflingan - 60 Bostadsrätter i Bergunda Växjö - GBJ Bygg AB
Brf Snöflingan Bergunda Växjö Brf Snöflingan Växjö Översikt Brf Snöflingan Bergunda Växjö Kök

Privat byggplatsvisning!

Varmt välkommen att höra av dig för en privat visning på byggplatsen. Vi har nu tätt tak på första huset(E) och arbetet utvändigt fortsätter, invändigt har vi påbörjat isolering och glesning till vårt blivande visningshus!
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Kv Snöflingan – 60 Bostadsrätter i Bergunda Växjö

Välkommen till Kvarteret Snöflingan, 60 bostadsrätter i Bergunda Växjö. Det är den nu rivna Bergundaskolan som har givit plats åt detta nya kvarter som förutom dess bostadsrätter rymmer ett 80-tal hyresrätter som nu står klara.

Välplanerade bostadsrätter med 3-4 rok

Området består av elegant designade radhus i två plan som är placerade i små längor om 2-4 hus. Här hittar du totalt 60 välplanerade lägenheter på 3 och 4 rok. Huskropparna är förskjutna mot varandra och ger dig en skyddad samt generöst tilltagen uteplats eller balkong som ingår till varje lägenhet. Fasaderna kläds i en vacker grå träpanel och en parkeringsplats ingår till varje bostad. Kvarteret byggs i två etapper där första innehåller 32 lägenheter och etapp två innehåller 28 lägenheter. Inflyttning hösten 2022.

SLITSTARKA YTOR, GEDIGNA MATERIALVAL

Vi gillar inredning som är snygg och håller länge. Därför väljer vi högklassiga, tidlösa och gedigna material som förhöjer din vardag. Samtliga bostadsrum får slitstarka och vackra golv av ekparkett. I hallen lägger vi lättskötta klinker. Badrummen är helkaklade och har komfortgolvvärme. Alla vitvaror kommer från välkända kvalitetstillverkare. Lägenhetens självklara mittpunkt blir ett modernt, praktiskt och slitstarkt kök. I den höga standarden ingår också rymliga garderober och egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Sätt din prägel på ditt boende

Bostadsrätterna håller hög standard – redan som standard, men genom vårt generösa tillvalsutbud kan du sätta din prägel på ditt nya boende. Kulör på köksluckor, handtag, bänkskivor samt vitvaror, målning och kakel/klinker är några exempel på tillval som du kan göra.

Är du intresserad av våra bostadsrätter i Räppe/Bergunda, Växjö?

Försäljningen pågår! Gör en intresseanmälan redan idag – Använd formuläret nedan, meddela gärna vilken lägenhetsstorlek du är intresserad av. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hansen, kontaktuppgifter hittar du här under.

Aktuellt just nu på byggplatsen

Vi har nu tätt tak på första huset(E) och arbetet utvändigt fortsätter, invändigt har vi påbörjat isolering och glesning till vårt blivande visningshus!

FAKTA
Kv Snöflingan Bergunda
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 3-4
BOAREA: 71-83
Försäljningsbroschyr br...

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/Projektkoordinator
Fredrik Hansen
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy