Kv Snöflingan - 60 Bostadsrätter i Bergunda Växjö - GBJ Bygg AB
Brf Snöflingan Bergunda Växjö Brf Snöflingan Växjö Översikt Brf Snöflingan Bergunda Växjö Kök

Kv Snöflingan – 60 Bostadsrätter i Bergunda Växjö

Välkommen till Kvarteret Snöflingan, 60 bostadsrätter i Bergunda Växjö. Det är den nu rivna Bergundaskolan som har givit plats åt detta nya kvarter som förutom dess bostadsrätter rymmer ett 80-tal hyresrätter som vi just nu bygger.

Välplanerade bostadsrätter med 3-4 rok

Området består av elegant designade radhus i två plan som är placerade i små längor om 2-4 hus. Här hittar du totalt 60 välplanerade lägenheter på 3 och 4 rok. Huskropparna är förskjutna mot varandra och ger dig en skyddad samt generöst tilltagen uteplats eller balkong som ingår till varje lägenhet. Fasaderna kläds i en vacker grå träpanel och en parkeringsplats ingår till varje bostad. Kvarteret byggs i två etapper där första innehåller 36 lägenheter och etapp två innehåller 24 lägenheter.

SLITSTARKA YTOR, GEDIGNA MATERIALVAL

Vi gillar inredning som är snygg och håller länge. Därför väljer vi högklassiga, tidlösa och gedigna material som förhöjer din vardag. Samtliga bostadsrum får slitstarka och vackra golv av ekparkett. I hallen lägger vi lättskötta klinker. Badrummen är helkaklade och har komfortgolvvärme. Alla vitvaror kommer från välkända kvalitetstillverkare. Lägenhetens självklara mittpunkt blir ett modernt, praktiskt och slitstarkt kök. I den höga standarden ingår också rymliga garderober och egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Sätt din prägel på ditt boende

Bostadsrätterna håller hög standard – redan som standard, men genom vårt generösa tillvalsutbud kan du sätta din prägel på ditt nya boende. Kulör på köksluckor, handtag, bänkskivor samt vitvaror, målning och kakel/klinker är några exempel på tillval som du kan göra.

Är du intresserad av våra bostadsrätter i Bergunda, Växjö?

Försäljningen är igång! Gör en intresseanmälan redan idag – Använd gärna formuläret nedan, meddela även vilken lägenhetsstorlek du är intresserad av. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hansen, kontaktuppgifter hittar du här under.

FAKTA
Kv Snöflingan Bergunda
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 3-4
BOAREA: 71-83
Broschyr Kv Snöflingan

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/Projektkoordinator
Fredrik Hansen
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy