Kv Wallqvist 10 - Elva bostadsrätter på Söder i Växjö - GBJ Bygg AB

Välkommen på visning 15/2

Lördagen den 15 februari klockan 10-11.30 har vi visning på återstående lägenheter på Tegnergatan 5 i Växjö på söder. Vi visar en möblerad tvåa och fyra. Anmäl dig till: Alexander Franzén på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tel: 070-298 87 44 eller: alexander.franzen@lansfast.se. Varmt välkommen!

Kv Wallqvist 10 – Elva bostadsrätter på Söder i Växjö

I korsningen Trädgårdsgatan och Tegnérgatan på Söder i Växjö planerar vi nu för elva stycken bostadsrätter. Projektet är en renovering och tillbyggnad av fastigheten Wallqvist 10 som har ett perfekt läge i en lugn och vacker stadsdel med nära både till stadens puls och kommunikationer samt natur och rekreation.

Tegnérgatan på Söder i Växjö

I populära Söder har du nära till både naturen och stadens centrum. Dessutom gränsar området till två vackra sjöar; Bergundasjön intill Bokhultet, med vacker bokskog som lämpar sig utmärkt för promenader samt Växjösjön är ett populärt motionsstråk för växjöborna.
Vackert belägen bredvid Växjösjön finns den välbesökta parken Strandbjörket som är en stor lekpark. Hit kommer familjer från hela Växjö för att leka, fika i den genuina kaffestugan och mata fåglarna i den stora ankdammen. Bebyggelsen på söder är blandad och består till stor del av äldre och vackra byggnader. Det finns förskola, grundskola och gymnasium samt kvarterskrog och mataffären som har specialiserat sig på ekologiska varor.

Små och stora bostadsrätter i ett lugnt område

Wallqvist 10 är en äldre byggnad och därför blir bostadsrätterna inte den andra lik. I källarplan planeras en rymlig tvåa på 48 kvm med egen ingång tillsammans med förråd och gemensamhetslokal.
Plan 1 skall få 3 stycken treor på 60 till 79 kvm, samtliga med egen balkong och två med eldstad i vardagsrummet. Den största trean får även egen utgång till trädgården från balkongen.
På plan 2 planeras en fyra på ca 88 kvm och balkonger i två väderstreck, eldstad en rymlig entré/hall. Tvåan och trean på samma våningsplan skall bägge få balkonger, egen tvättstuga i badrum och gott om förvaring.
På vindsplan bygger vi 4 stycken trevliga ettor på ca 35 kvm där samtliga har gott om förvaringsmöjligheter i kattvind. De bägge gavellägenheterna har balkong och den andra har stora fönsterpartier.

FAKTA
Kv Wallqvist 10
TYP: Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 1-4
BOAREA: 34,5-88,4 kvm

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/Projektkoordinator
Fredrik Hansen
fredrik.hansen@gbjbygg.se
Fastighetsmäklare
Alexander Franzén
alexander.franzen@lansfast.se

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy