Kvalitetslägenheter i hjärtat av Kävlinge - GBJ Bygg AB

Kvalitetslägenheter i hjärtat av Kävlinge

I kvarteret Gamla skolan i Kävlinge har du nära till allt. Här bygger vi nu 28 kvalitetslägenheter med balkong, uteplats och en härlig gemensam gård. Välkommen till det lilla kvarteret med stor hemkänsla!

Mitt i Kävlinge bygger vi nu en ”by i byn” där du får chansen att förvärva en modern och stilig bostadsrätt med uteplats eller balkong. Lägenheterna är grupperade i mysiga längor med skånsk tegelfasad och skön hemkänsla. Två av husen är försedda med hiss så att du kan bo kvar även när du inte längre har spring i benen. Den gemensamma gården inreds för umgänge och gemenskap med lusthus, boulebana, utekök och grillplats.

Ett läge att älska

Området ligger i kvarteret Gamla skolan med bästa tänkbara läge i centrala Kävlinge. Härifrån är det lika nära till Kävlingeåns vackra promenadstråk som till centrum och tågstationen som snabbt för dig vidare till Lund, Malmö, Landskrona och Köpenhamn.

Gedigen och komfortabel inredning

Lägenheterna är på två, tre eller fyra rum och erbjuder allt du behöver för ett komfortabelt och bekymmersfritt liv. Du njuter av en hög inredningsstandard som bland annat bjuder på vacker ekparkett i alla bostadsrum och ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Alla lägenheter har fiberanslutning.
Vi inreder med gedigna material och kvalitetsprodukter. Med våra omfattande tillval kan du dessutom gestalta ditt boende efter dina egna önskemål.

Projektansvarig
Irja Forsberg Holst
E-post
Mäklare
Lena Sandmark
E-post