Kvarteret Agronomen - Moderna bostadsrätter vid Trummens strand i Växjö - GBJ Bygg AB
bostadrätter växjö agronomen

Agronomen

Välkommen på visning!

I Juni är det dags för etapp 1 att flytta in och det finns ett fåtal lägenheter kvar. Etapp 2 flyttar in i november. Kontakta oss gärna för en visning.
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Kvarteret Agronomen – Moderna bostadsrätter vid Trummens strand i Växjö

VI BYGGER 89 SJÖNÄRA BOSTADSRÄTTER I VÄXJÖ

Nu får vår vackra sjöensemble Trummens Strand i Växjö en efterlängtad granne, kvarteret Agronomen! I bästa läge nära vattnet bygger vi ett nytt kvarter med klass, stil och sjöutsikt. De fem husen har 4-7 våningar och bjuder på eleganta och påkostade bostadsrätter i varierande storlek. Kvarteret byggs i två etapper där hus A, B samt C innehåller 64 lägenheter och etapp två i hus D och E innehåller 25 lägenheter.

Här hittar du ytsmarta ettor med sovalkov och egen balkong, klokt planerade tvåor med riklig förvaring och ett välutrustat badrum, luftiga treor med genomgångsljus och fantastiska gavelfyror med gästtoalett och balkonger i två väderstreck.

Inredningen är högklassig och hållbar. 1-stavs ekgolv i härdat trä i samtliga bostadsrum, helkaklat badrum, köksinredning från Ballingslöv och stenfönsterbänkar. Dessutom har samtliga lägenheter en eller flera balkonger alternativt uteplatser. Du kan även förverkliga dina personliga inredningsidéer med vårt generösa tillvalsutbud.

HÅLLBART KVARTER I MASSIVTRÄ

Massivträhusen med inslag av cederspånpanel byggs som ett sammanhållet kvarter kring en gemensam gård med grönska och lek. Huskropparna är förskjutna mot varandra för ett livligt fasadspel och insynsskydd. Varje lägenhet har en egen balkong/uteplats, varav många med härlig sjöutsikt.

Här bor du i exklusivt sjöläge ett stenkast från universitetsområdet och med korta vägar in till stan. Runt härliga Trummen leder en slinga att gå, jogga eller cykla på. Rundan kan utökas med en tur runt Växjösjön eller en avstickare till Teleborgs slott och naturreservatet med fina fågellokaler. Alldeles i närheten ligger också gym, ridhus, tennishall, stora livsmedelsbutiker, förskola och apotek mm.

Bilen ställer du i kvarterets parkeringshus och cykeln kan förvaras i det cykelförråd som tillhör varje hus. Nedanför husen ligger nyanlagda Geometriparken som bjuder in till möten, lek och avkoppling i det gröna, med sjöns vackra glitter som fond.

VÄLPLANERADE ETTOR

Loftgångshuset är fyllt med perfekt planerade ettor i hög inredningsstandard. Utöver en egen väderskyddad balkong får du riklig förvaring, ett komfortabelt badrum med kombitvättmaskin och en mysig, avskild sovalkov.
Lägenheten erbjuder skönt uteliv i två väderstreck och rymmer en fin matplats vid det stora fönsterpartiet mot balkongen.

SMARTA TVÅOR

Våra smarta tvåor erbjuder ett gott liv i koncentrerad form. Du får ett komfortbadrum med kombitvättmaskin, ett högklassigt kök som är sammanflätat med det ljusa vardagsrummet och ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. På din egen balkong lever du det sköna utelivet.
En riktigt fin och naturnära stadslägenhet, perfekt planerad enligt ”less is more”-principen.

TREOR OCH FYROR

En välplanerad trea är rätt val i många skeenden av livet. Oavsett om du har bildat familj eller vill lyfta från villalivets måsten, hittar du i Agronomen en elegant och lagom stor lägenhet att trivas i. Stilfull inredning, genomtänkta ljusinsläpp och fina uteplatser eller balkonger gör att du får ut det bästa av det fantastiska läget vid sjön Trummen.

Fyrorna är för dig som vill ha det mesta av det bästa. De kommer i två storlekar som har mycket gemensamt – dubbla uteplatser eller balkonger, generösa sällskapsytor, fina sovrum och gästtoalett. Allt genomfört med kvalitetsmaterial och stor omtanke om dig, din familj och hemmets gäster.

INTRESSERAD?

Bygget är i full gång och här nedan i vår lägenhetsväljare ser du vilka bostäder som är lediga samt planritningar.

Preliminär inflyttning i hus A, B och C juni 2021

Gör din intresseanmälan –  Använd formuläret nedan eller kontakta Åsa Carlson eller Fredrik Hansen.

FAKTA
KV AGRONOMEN
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätter
ANTAL RUM: 1-4 ROK
BOAREA: 35,4-97,9 kvm
Broschyr Etapp 1 (PDF) Broschyr Etapp 2 (PDF)

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/projektkoordinator
Åsa Carlson
E-post
Sälj/Projektkoordinator
Fredrik Hansen
E-post
Loading...

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy