Lägenheter med fantastisk utsikt i Uddevalla - GBJ Bygg AB

Boka visning!

Nu har vi släppt 12 lägenheter med fantastisk utsikt till försäljning! Välkommen att kontakta mäklare Torbjörn Wernersson på Svensk Fastighetsförmedling för en visning på plats i Sundsstrand! Ni når honom på telefon 0522-646681 eller torbjorn.wernersson@svenskfast.se

Lägenheter med fantastisk utsikt i Uddevalla

Bo med Byfjorden utanför fönstret och poolen runt hörnet! Sundstrand ligger i sluttningen mot Byfjordens södra strand. Här, med en fantastisk utsikt över inloppet till Uddevalla, bygger vi nu en liten ”stad i staden” med våra mest älskade hus. Lägenheter med fantastisk utsikt över Byfjorden i Sundstrand, Uddevalla!

Lägenheter med faktastisk utsikt i Uddevalla

Sundstrand har ett underbart läge på en platå ovanför Byfjorden, det tar vi vara på! Vi placerar de olika husen så att alla kan njuta av den storslagna utsikten över vattnet och landskapet. In till Uddevalla är det endast 10 km, en sträcka som du avverkar lekande lätt med cykel på fina cykelvägar.

Skönt poolhäng på hemmaplan

I Brf Utsikten blir det enkelt och naturligt att umgås och att hitta på saker tillsammans. I områdets mitt finns en gemensam pool att svalka sig i, här kan barnen leka och de vuxna ställa till med härliga fester i den intilliggande gemensamhetslokalen. En självklar träffpunkt för de boende!

Gångavstånd till strandkanten

Området ligger mellan Uddevalla centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum. Inom dryga milen hittar du all service du kan önska, och det strategiska läget gör att du snabbt når E6 mot Oslo och Göteborg. Det byggs även en förskola i området. Det mest exklusiva med Brf Sundet är den magnifika utsikten över Byfjorden och Uddevallabron. Du har gångavstånd till strandkanten hemifrån och kan glädja dig åt den vackra naturen runt omkring.

Anmäl ditt intresse!

Kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla för mer information, du hittar kontaktuppgifter här under. Skicka gärna en intresseanmälan, använd formuläret eller kontakta mäklaren direkt.

FAKTA
Brf Utsikten
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 2-4
BOAREA: 60-77 kvm

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Projektansvarig/franchisetagare, cert. nyproduktion
Torbjörn Wernersson
E-post
Projektkoordinator
Linda Isaksson
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy