Nyproduktion av bostadsrätter i Skegrie - GBJ Bygg AB
Vardagsrum visualisering

Projektet har säljstartat!

Du har väl inte missat säljstarten av Brf Slätten? Intresset har varit stort så missa inte chansen att bli innehavare av en högklassig bostadsrätt i charmiga Skegrie! Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information om projektet!
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Nyproduktion av bostadsrätter i Skegrie

Vi planerar för 40 bostadsrätter i Skegrie!

Nu planerar vi för nyproduktion av bostadsrätter i Skegrie. Det nya området kommer bestå av 40 stycken bostäder fördelat på fyra huskroppar. Här bor du med ett lantligt lugn på den skånska slätten och pendlarvänlig närhet till Trelleborg, Malmö och Köpenhamn. Detta är Skegries framgångsformel som gör att den lilla orten på Söderslätt växer så det knakar.

De välplanerade lägenheterna är på 2-4 rum och kök, alla med privat ingång, balkong eller uteplats, eget förråd i lägenheten samt parkeringsplats. Husen förses med hiss för bästa tillgänglighet. I bottenplan på ett av husen inreds en trevlig gemensamhetslokal och en kvarterspizzeria.

De gemensamma ytorna ger många möjligheter att umgås med vänner och grannar! Ha en grillkväll på grillplatsen och spela en omgång boule på den upprättade boulebanan eller ha en lugn kväll i pergolan medan du dricker ditt kvällskaffe och barnen leker i sandlådan.

I Skegrie, i Trelleborgs kommun finns både förskola och skola upp till årskurs 5 samtidigt som pendelavståndet till Trelleborg är kort. Vardagens inköp gör du i Trelleborg vars matbutiker ligger endast tio bilminuter från hemmet. För närodlade shoppingupplevelser finns en rad gårdsbutiker att välja på, bland annat populära Slättarps Gård, Hallongården samt ett stort utbud i närbelägna Vellinge.

Hög inredningsstandard och generöst tillvalssortiment

Känn lyxen av nybyggt varje dag! Du får en hög inredningsstandard med trägolv, helkaklat badrum, vackra och slitstarka ytor samt goda förvaringsmöjligheter. Vi inreder våra bostäder med gedigna material och produkter från kända kvalitetstillverkare. Med vårt generösa tillvalssortiment kan du dessutom sätta din egna personliga prägel på ditt boende – välj till exempel kulör på köksluckor, bänkskiva, kakel och klinker eller vitvaror!

Låter det intressant?

Försäljningen är i full gång! Vill du har mer information om projektet välkommen med en intresseanmälan i formuläret längst ner på sidan eller kontakta ansvarig mäklare direkt. Klicka här för att komma till bostadsväljaren och se vilka lägenheter som fortfarande finns kvar till försäljning.

FAKTA
Bostadsrätter i Skegrie
TYP: FLERBOSTADSHUS
UPPLÅTELSEFORM: BOSTADSRÄTT
ANTAL RUM: 2-4
BOAREA:
Försäljningsbroschyr Bofakta Prislista

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Fastighetsmäklare
Daniel Lundin
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy