Parhus och enplanshus i Runsbäck, Färjestaden - GBJ Bygg AB

Parhus och enplanshus i Runsbäck, Färjestaden

I södra Färjestaden har vi nu den stora glädjen att uppföra ett ombonat och stilfullt bostadskvarter för livsnjutare. Här i Runsbäck är det lätt att trivas och att berika vardagen med allt som härliga Öland ger. Bron till Kalmar och fastlandet ligger nära – ett perfekt läge för pendlare. Du lever villaliv med hög standard och komfort, men slipper tänka på husägarsysslor. 

Nu planerar vi för 19 enplanshus i Runsbäck, Färjestaden på Öland. Gemensamt för alla bostäder är en öppen och ljus planlösning med ett funktionellt kök och en intilliggande matplats. Inredningen har en hög standard och alla faciliteter man kan önska sig för ett trivsamt och bekvämt boende.

Enplanshusen är omgivna av varsin egen tomt där du kan sätta igång små avkopplande trädgårdsprojekt när andan faller på. Du välja mellan två sköna uteplatser som låter dig följa solens gång. Varje hus förses med en fristående carport och ett utomhusförråd att förvara trädgårdsmöbler och annat i. Kvarteret är avskärmat från övrig biltrafik och ger en lugn och trygg boendemiljö för alla åldrar.

Bor du i Färjestaden har du hela Öland omkring dig. Det upptäcker allt fler vilket har fått den lilla orten vid brofästet att blomstra. Upplev skönt folkliv i hamnen, ät gott i någon av restaurangerna eller unna dig en god glass eller choklad vid kajkanten. På det nyöppnade bageriet kan du köpa rykande färskt frukostbröd. Cykelfärjan eller bussen tar dig över till Kalmars nöjes- och shoppingutbud på en halvtimme. Runsbäck är en riktig pärla i utkanten av Färjestaden. Inbäddad i grönska lever man här det goda livet på landet. Vårt nya kvarter ger dig skön villakänsla och stor frihet i vardagen. Du njuter av ett alldeles nybyggt hem med hög standard, som inte kräver någon större arbetsinsats av dig och som du kommer att älska från första dagen.

Välkommen att kontakta Frida Langå eller Simon Rydman för mer information. Välkommen med din intresseanmälan!

FAKTA
Parhus och enplanshus i Runsbäck, Färjestaden
TYP: Enplanshus
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 2-4
BOAREA: 55 och 74 kvm
Broschyr
Fastighetsmäklare
Frida Langå
frida.langa@maklarringen.se
Fastighetsmäklare
Simon Rydman
kalmar@maklarringen.se

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy