Radhus och parhus i Sundstrand Uddevalla - GBJ Bygg AB

Tomtvisning 7 mars!

Välkommen på tomtvisning söndag 7 mars klockan 11-13. Kom och njut av den oslagbara utsikten och ta en fika med oss! Mäklare Torbjörn Wernersson samt representanter från GBJ Bygg AB finns på plats. Anmäl dig på länken nedan.
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy

Radhus och parhus i Sundstrand Uddevalla

Nu planerar vi för suterräng- och radhus i Sundstrand Uddevalla. Bo med Byfjorden utanför fönstret och poolen runt hörnet! Våra suterräng- och radhus ligger i sluttningen mot Byfjordens södra strand, Sunstrand. Här, med en fantastisk utsikt över inloppet till Uddevalla, bygger vi nu en liten ”stad i staden” med våra mest älskade hus. Bo i ett mysigt tvåplans radhus eller i ett parhus i suterräng.

Dessa hus är etapp 2, Brf Utsikten,  av området där etapp 1, Brf Sundet består av 26 bostadsrätter i tvåplans flerbostadshus.

Brf Utsikten – Bo med höjdarläge och sjöutsikt i Uddevalla

Sundstrand har ett underbart läge på en platå ovanför Byfjorden, det tar vi vara på! Vi placerar de olika husen så att alla kan njuta av den storslagna utsikten över vattnet och landskapet. In till Uddevalla är det endast 10 km, en sträcka som du avverkar lekande lätt med cykel på fina cykelvägar.

Skönt poolhäng på hemmaplan

I bostadsrättsföreningen blir det enkelt och naturligt att umgås och att hitta på saker tillsammans. I mitten av området finns en gemensam pool att svalka sig i, här kan barnen leka och de vuxna ställa till med härliga fester i den intilliggande gemensamhetslokalen. En självklar träffpunkt för de boende!

Gångavstånd till strandkanten

Området ligger mellan Uddevalla centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum. Inom dryga milen hittar du all service du kan önska, och det strategiska läget gör att du snabbt når E6 mot Oslo och Göteborg. Det byggs även en förskola i området. Det mest exklusiva med området är den magnifika utsikten över Byfjorden och Uddevallabron. Du har gångavstånd till strandkanten hemifrån och kan glädja dig åt den vackra naturen runt omkring.

Ett bostadsområde med gemenskap

Den här bostadsrättsföreningen i Sundstrand är inte som andra föreningar. Här finns möjligheter till umgänge och gemenskap för den som vill. Området får en egen pool och en grillplats och fantastisk utsikt. Gemensamhetshuset med plats för samling och fest och ett tillhörande kök.

Radhus eller parhus?

Det nya området erbjuder dig en personlig och komfortabel bostad, var i livet du än befinner dig. I västläge kan du välja ett av åtta suterräng-parhus på 112 kvm med uteplatser i två väderstreck och balkong. I norra delen av området hittar du mysiga radhus på 114 kvm, alla med uteplats och balkong.

Anmäl ditt intresse redan idag!

 

Missa inte chansen till en ny bostad med hög kvalitet och en fantastisk utsikt! Kontakta gärna Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla för mer information – du hittar kontaktuppgifter längre ned på sidan.

FAKTA
Brf Utsikten Uddevalla
TYP: Radhus, Suterränghus
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 5 rok
BOAREA: 114 kvm
Försäljningsbroschyr Ra... Försäljningsbroschyr Pa...

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Projektansvarig/franchisetagare, cert. nyproduktion
Torbjörn Wernersson
E-post
Projektkoordinator
Linda Isaksson
E-post

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy