Udden i Hovmantorp - Nyproduktion av bostadsrätter - GBJ Bygg AB
Udden Hovmantorp bostadrätter Udde Hovmantorp Sjöutsikt Udden Hovmantorp gata

Udden i Hovmantorp – Nyproduktion av bostadsrätter

På den lugna och gröna Udden i Hovmantorp planerar vi för 44 bostadsrätter fördelade på 16 parhus och fem tvåplanshus med charm, hemkänsla och ett toppläge vid sjön Rottnen. Du får en lättskött och komfortabel kvalitetslägenhet med en skön uteplats eller balkong. Om du vill trappa ner från ett krävande villaliv är detta ett fantastiskt tillfälle.

Sjönära bostadsrätter på Udden i Hovmantorp

Det nya kvarteret på Udden blir ett gemytligt kvarter, där smakfulla tvåplanshus omgärdar en stor gemensam innegård med gröna mötesplatser. Alla lägenheter i vinkelhusen är ostörda gavellägenheter. I söder och öster fulländas bebyggelsen med väldesignade enplans parhus med egen täppa. Hela kvarteret får en mysig villakaraktär och en fantastisk närhet till sjön.

Enplans parhus

De stiliga enplanshusen i det sammanhållna kvarteret ger dig skön boendekomfort och stor frihet i vardagen. Du njuter av ett alldeles nybyggt hem med hög standard, som inte kräver någon större arbetsinsats av dig och som du kommer att älska från första dagen. Husen utmärker sig med sin stilrena skandinaviska design och en snygg inredning av hög kvalité.

De 16 bostadsrätterna i parhusen har 4 rok på 74 kvm men du har möjlighet att välja bort en vägg och på så sätt skapa 3 rok med ett rymligare vardagsrum. Bostädernas badrum har en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk bänkyta och förvaring i överskåp. Köken som ligger i vinkel har hel kyl och frys, ugn och mikro i högskåp och diskmaskin. Varje bostadsrätt har parkeringsplats i carport.

Tvåplans flerbostadshus

Tvåplanshusen på Udden utformas som ett ombonat kvarter bestående av fyra vinkelhus och ett rakt. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. För avslappnat umgänge finns en gemensam innegårdsmiljö . Lägenheterna är på 2, 3 eller 4 rum och ca 56, 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett förråd. Badrummen har en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkyta.

Hållbar inredning med högklassig finish

Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment! Alla lägenheter får snabb fiberanslutning.

SÄLJSTART HÖSTEN 2019

Mer information om projektet kommer löpande, men gör din intresseanmälan redan idag genom att fylla i formuläret nedan!

FAKTA
Bryggan på Udden, Hovmantorp
TYP: Lägenheter
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
ANTAL RUM: 2-4
BOAREA: 56-82,9

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredning

Inflyttning

Sälj/projektkoordinator
Åsa Carlson
asa.carlson@gbjbygg.se

Vägen till din bostadsrätt

INTRESSEANMÄLAN
Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas enligt vår integritetspolicy