Projektutvecklare med placering i Växjö, Kalmar eller Karlskrona

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. 

Vi har på ett framgångsrikt sätt utvecklat en rad bygg-och bostadsprojekt. Vi söker en driven och förtroendeingivande Projektutvecklare med placering i Växjö, Kalmar eller Karlskrona.

Arbetsuppgifter
Inom vårt affärsområde bostadsutveckling genomför vi bostadsprojekt från första idé till färdigställande. Med vårt starka varumärke som grund, skapar vi attraktiva och hållbara bostäder där människor ska trivas länge. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa samt driva dessa spännande projekt. Som projektutvecklare kommer du att ansvara för att hitta och utreda projektidéer i tidiga skeden. Du skapar förutsättningar för genomförande genom att säkra markförvärv och arbeta fram koncept. Detta innebär frågor inom allt från detaljplan och fastighetsbildningar till arkitektoniskutformning och projektupplägg. Arbetet sker i nära samarbete med vår bostadsutvecklingsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som är ingenjör eller ekonom med akademisk utbildning och har erfarenhet som projektutvecklare i ett fastighets-, bygg- eller konsultföretag. Du har kunskap om hur man driver projekt i tidiga skeden och förståelse för relevanta fastighets- och byggprocesser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bostadsexploatering och av att samarbeta med kommuner, externa samarbetspartners, arkitekter och konsulter.
Vi ser gärna att du har en god kännedom om branschen samt känner dig bekväm i kontakter med kommuner och myndigheter. För att lyckas i rollen tror vi att du har en lösningsinriktad attityd och en god förmåga att bygga relationer. Du trivs när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen.

Vad erbjuder vi?
GBJ Bygg är ett etablerat byggbolag i stark tillväxt. GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.  Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. För mer information kring tjänsten kontakta Johan Sahlén, johan.sahlen@gbjbygg.se, 073-914 86 77. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.  Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!