Snickare till vår entreprenadverksamhet i Värnamo

Vi söker nu Snickare till vår entreprenadverksamhet med placering i Värnamo

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet. Som snickare hos oss har du möjlighet att vara med och bygga bland annat 36 lägenheter i Kv Ödlan, ca 100 lägenheter i Kv Sadelmakaren, 5000 m2 höglager på Bredasten samt ytterligare ett antal spännande projekt.
I våra byggprojekt är du med både tidigt och sent i byggprocessen, från gjutning av grunden till när byggnationen nästan är klar och finsnickerierna ska på plats. I din roll är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt, ett bra slutresultat och nöjda kunder.

Din profil

För att passa in hos oss är du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en god samarbetsförmåga. Du har några års erfarenhet som snickare och gillar att arbeta med både nyproduktion av bostäder och andra större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter. Du månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du har yrkesbevis samt B-körkort.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Sista ansökningsdag: 2019-01-31, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Daniel Johansson, daniel.johansson@gbjbygg.se, 070-197 43 40 alternativt Catharina Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-14 80 55. c