ett nytt boende blir till

Allt börjar med att vi presenterar ett nytt bostadsprojekt. Du kan i ett tidigt skede lämna ditt intresse för projektet. När vi har färdigt försäljningsmaterial med ritningar och priser att dela med oss utav kommer vi att kontakta dig före den officiella säljstarten. På så sätt har du chansen att boka den bostad som passar dig allra bäst. Inför den officiella säljstarten ordnar vi ofta en trevlig informationsträff där vi presenterar allt ifrån inspirerande bilder till sköna materialval och en områdesbeskrivning.

Försäljningen börjar – fasta och transparenta priser hela vägen!

Vi samarbetar ofta med en erfaren lokal mäklarbyrå vid försäljningen. Priserna som vi anger på vår hemsida är fasta - du behöver inte ge dig in i någon budstrid.

När du har hittat en lägenhet som passar dig tecknar du ett bokningsavtal med vår mäklare och betalar en bokningsavgift. Bokningsavtalet är inte bindande, utan innebär att lägenheten är reserverad till dig under tiden som försäljningen pågår.
Nästa steg är att du, tillsammans med vår mäklare, tecknar det bindande förhandsavtalet. I samband med detta erläggs ett förskott för bostaden, resterande slutlikvid betalar du inför att du får nycklarna till ditt nya boende i din hand.

Nu bygger vi ditt nya liv

Nu sätter vi spaden i marken och påbörjar det roliga - nämligen byggnationen! Kunniga projektörer, hantverkare och byggledare ser till att resultatet lever upp till vårt goda rykte och våra högt ställda krav. Du kan lita på vår mångåriga erfarenhet inom byggnation av kvalitetsbostäder.

Dags att välja inredning

När nedräkningen inför inflyttning har börjat är det dags att börja göra dina tillval för att utforma ditt boende så som du vill ha det. Välj mellan olika färger, detaljer och material! Du gör enkelt dina val via lokalt utvalda inredningsbutiker och därefter på vår digitala tillvalswebb. Våra inredningsexperter på GBJ Bygg tar emot dina önskemål, hjälper till med goda råd och ser till att dina val förverkligas av våra duktiga leverantörer och samarbetspartners.

Välkommen hem!

Inför den efterlängtade inflyttningsdagen tecknas det slutliga upplåtelseavtalet. Nu börjar äntligen ditt nya liv i den nya bostaden. När du får dina nycklar i handen ska också slutlikviden vara betald. Nu är lägenheten din, säg hej till alla nya trevliga grannar och gör dig hemmastadd! I din bostad finner du en välkomstpresent, samt ett USB-minne fulladdat med all nödvändig information om ditt nya boende. Välkommen hem!