Vi söker en arbetsledare med placering i Kalmar

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Nu behöver vi förstärka vår organisation i Kalmarregionen och söker en arbetsledare. Trivs du med att jobba i en organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare bistår du platschefen i arbetet med bland annat planering såsom logistik och materialinköp. Samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen kommer också att vara en del av dina arbetsuppgifter.

Din profil  

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet som känner sig redo för att anta nya utmaningar.  Vi ser att är du strukturerad i ditt arbetssätt, engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg är ett etablerat byggbolag i stark tillväxt. GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för att själv påverka utformningen av din yrkesroll. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.  Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. För mer information kring tjänsten kontakta Catharina Lundin Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-14 80 55

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.  Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy