Vi söker en entreprenadingenjör med placering i Växjö eller Kalmar

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. 

Vi behöver förstärka vårt team och söker dig som är entreprenadingenjör med erfarenhet av kalkyl och inköp. Du blir ett stöd till både projektering och produktion och en del av ett större team som arbetar mot gemensamma mål. Trivs du när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör arbetar du bland annat med planering, inköp och administration tillsammans med arbetschef och platschef nära produktionen. Du medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. I rollen ingår även att upprätta anbudskalkyler för olika projekt. Som entreprenadingenjör är du den sammanhållande länken för projekten och samordnar t ex projektering, byggledning, inköp och projektörer.  

Din profil

För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samt skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt. Som person är du strukturerad, noggrann och analytiskt lagd och har ett intresse för affärer. Du gillar utmaningar och kreativ problemlösning och har förmågan att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet och god förståelse för avtal och entreprenadjuridik.  

Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från en liknande roll.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg är ett etablerat byggbolag i stark tillväxt. GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.  Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. För mer information kring tjänsten kontakta Catharina Lundin Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se 0709-14 80 55.


Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy