Vi söker en Platschef med placering i Växjö eller Värnamo

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Vi har många spännande projekt på gång och söker nu vi en platschef med placering i Växjö eller Värnamo. Gillar du en omväxlande vardag och vill vara med och bygga nya landmärken i vår närmiljö? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänsten innebär övergripande ansvar för budget, arbetsmiljö och personal. Vidare ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Projekten är varierande inom våra olika affärsområden. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-14 80 55.

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy