Vi söker entreprenadingenjör med placering i Värnamo

Vill du vara med och bygga något stort – och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? Vi behöver förstärka vårt team och söker dig som är entreprenadingenjör med erfarenhet av kalkyl och inköp. Du blir ett stöd till både projektering och produktion och en del av ett större team som arbetar mot gemensamma mål. Trivs du när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör arbetar du bland annat med planering, inköp och administration tillsammans med arbetschef och platschef nära produktionen. Du medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i start- och uppföljning av projekt. I rollen ingår även att upprätta anbudskalkyler och andra beslutsunderlag för olika projekt och du kommer ha nära samarbete med kalkylgruppen.

I samråd med arbetschef och platschef kommer du även medverka i val av leverantörer, administrera offerter samt föreslå produktstrategier och göra kostnadsberäkningar.

Kvalifikationer

Vi vill att du:
– Innehar högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller motsvarande utbildning.
– Har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
 
För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samt skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt. Som person är du strukturerad, noggrann och analytiskt lagd och har ett intresse för affärer. Du gillar utmaningar, är en kreativ problemlösare och har förmågan att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar. Du har god vana av inköp och att upprätta kalkyler. 

Vi erbjuder

Möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll samt en modern och väl fungerande organisation som ligger i teknisk framkant. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Värnamo. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal.

Välkommen men din ansökan!
Rekrytering sker löpande med sista ansökningsdag 30 juni 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.
Ansökan till: Human Solutions AB
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Björn Pettersson, 072-215 85 55.

Om oss

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 240 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Human Solutions, HR-konsult
Björn Pettersson
E-post