Vi söker snickare till vår byggservice- och entreprenadavdelning i Kalmar

Vill du ha möjlighet till ett varierande jobb i ett företag med trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här jobbet för dig!

Vi söker engagerade snickare till vår entreprenadavdelning, här har du möjlighet att vara med och bygga såväl nyproduktion av bostäder och andra större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter.  I våra byggprojekt är du med både tidigt och sent i byggprocessen, från gjutning av grunden till när byggnationen nästan är klar och finsnickerierna ska på plats.

Vi behöver också förstärka vår byggserviceavdelning med fler snickare. Här är inget byggprojekt det andra likt, det kan röra sig om en enkel om- och tillbyggnad eller totalansvar med totalentreprenad för en större familjebostad eller kontorslokal.  Våra snickare jobbar ofta i par, och tillsammans har de frihet och ansvar att lösa sina uppgifter i samråd med arbetsledaren. Arbetet kräver yrkesskicklighet, speciellt vid ombyggnader där det sällan finns några räta vinklar. Här kan också kunskap om gamla hantverksmetoder och äldre byggteknik komma väl till pass.

I din roll hos oss oavsett avdelning är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt, ett bra slutresultat och nöjda kunder!

Din profil

För att passa in hos oss är du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en god samarbetsförmåga. Du har några års erfarenhet som hantverkare och gillar att arbeta med både nyproduktion av bostäder och andra större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter. Du månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om varierande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt via vårt formulär nedan eller till catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-14 80 55.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Om företaget

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 240 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor. Vi har kontor på flera orter varav ett finns i Kalmar på Polhemsgatan 30.
Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

Administrativt Ansvarig
Catharina Lundin Haglund
E-post