Vi söker snickare till vår byggservice och entreprenadverksamhet i Jönköping

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fler engagerade snickare till både byggservice och entreprenadverksamhet. Som snickare hos oss har du möjlighet att jobba på byggservice med diverse servicearbeten. Och som snickare på entreprenad kan du vara med och bygga bland annat 200 lägenheter på Kungsängen där vi bygger med en stomme av massivträ. Vi har dessutom ytterligare ett antal spännande projekt på gång.
I våra byggprojekt är du med både tidigt och sent i byggprocessen, från gjutning av grunden till när byggnationen nästan är klar och finsnickerierna ska på plats. I din roll är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt, ett bra slutresultat och nöjda kunder.

Din profil

För att passa in hos oss är du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en god samarbetsförmåga. Du har några års erfarenhet som snickare och gillar att arbeta med servicearbeten alternativt både nyproduktion av bostäder och andra större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter. Du månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du har yrkesbevis samt B-körkort.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Sista ansökningsdag: 2020-03-01, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Jonas Hallemyr, jonas@gbjbygg.se, 070-160 90 34 alternativt Catharina Haglund, catharina.haglund@gbjbygg.se, 0709-14 80 55.

SKICKA ANSÖKAN

Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

Ansvarig GBJ Bygg Jönköping
Jonas Hallemyr
E-post
Administrativt Ansvarig
Catharina Lundin Haglund
E-post